Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una empresa especialitzada en la redacció de projectes d’arquitectura, urbanització i urbanisme necessita un arquitecte tècnic per a desenvolupar tasques pròpies d'auxiliar de cap d'obra, control de costos, planificació i seguiment, control d'execució i control i seguiment d'industrials.

- Una empresa constructora, ubicada a La Bisbal d'Empordà, necessita un/a arquitecte/a tècnic/a per realitzar tasques d'oficina tècnica i gestió d'obra.

- Un estudi d'arquitectura i construcció, ubicat a Girona, busca un/a tècnic/a que pugui fer control d'execució, control de costos, planificació i seguiment d'industrials. Cal tenir domini d'AutoCAD, Office, Project i Presto.

- Una empresa del sector de la construcció en l'àmbit de Catalunya busca un tècnic/a d'estudis d'obra. La seva principal responsabilitat serà realitzar estudis tècnics i econòmics de les licitacions, tant en l'àmbit del sector privat com del sector públic. Cal tenir coneixements d'eines com Presto, TCQ i Microsoft Office.

- Una empresa que fonamenta la seva activitat en el sector de serveis d’instal·lacions i enginyeria industrial necessita un responsable per realitzar tasques com a supervisor de projectes d'execucions i seguiment d'instal·lacions i també necessiten dos tècnics especialistes en projectes d'instal·lacions.

- Una oferta per treballar de cap d'obra en un una empresa, ubicada a Cassà de la Selva, especialitzada en treball d'enguixats, envans i construcció en general. Cal tenir coneixements en gestió de materials i qualitat, coordinació d'equip i de proveïdors, gestió de pressupostos, AutoCat i assessorament tècnic.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

- Oferta pública d'ocupació a Santa Cristina d'Aro.

- Oferta pública d'ocupació a Banyoles. (Finalització de presentació de sol·licituds 6/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Sant Martí de Llémena. (Finalització de presentació de sol·licituds 30/04/2024 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Hostalric. (Finalització de presentació de sol·licituds 16/04/2024 - data orientativa, no és oficial).

 15/04/2024