Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2022/13 - CADASTRE I REGISTRE DE LA PROPIETAT


Hora inici: 05 Jul 2022 16:00
Hora fi: 19 Jul 2022 19:00

Dies: 5, 12 i 19 de juliol de 2022

Curs destinat a aquells professionals que volen entendre la coordinació entre el cadastre i el registre de la propietat segons la Llei 13/2015. Com Georeferenciar en Autocad i crear arxius GML. Les representacions gràfiques alternatives. Validacions gràfiques cadastrals. Parcel·lacions, divisions horitzontals i ICUC

Llegir més
2022/12 - JORNADA INTRODUCCIÓ DELS PATRONS D'OMBRES AL CE3X


Data: 19 Set 2022
Hora inici: 16:00
Hora fi: 20:00

Dia: 19 de setembre de 2022 - Jornada presencial

En l’elaboració d’un certificat energètic d’un edifici, un dels càlculs més molestos és el del patró d’ombres. En aquesta jornada aprendrem a introduir els patrons d’ombres en el CE3X i definir l’ombra que produeix un obstacle sobre el nostre edifici.

Llegir més
2022/15 - POSTGRAU D'URBANISME I TERRITORI


Hora inici: 28 Set 2022 16:00
Hora fi: 12 Abr 2023 19:00

Dies: Del dia 28 de setembre de 2022 al dia 28 d'abril de 2023. Últim dia de classe 12 d'abril de 2023

CURS per VIDEOCONFERÈNCIA

El Col·legi juntament amb la Fundació de la UdG promou una nova edició del curs del postgrau en Urbanisme i Territori, i seguint la política de la Junta, perquè tots els col·legiats puguin accedir a la formació, el Col·legi becarà de forma important a tots els col·legiats de Girona.

Llegir més
  Altres cursos
Formació del CETIG Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona


Data: 31 Des 2022
Hora inici: 08:00
Hora fi: 12:00

Cursos que ofereix el CETIG (Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona), i que els aparelladors/es col·legiats/des a Girona hi poden assistir amb condicions de col·legiats/des, d'acord amb les condicions del conveni signat amb el Col·legi.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1134 - CURSO PREPARACIÓN AL EXAMEN DE CERTIFICACIÓN PROJECT MANAGEMENT PROFESSIONAL (PMP®)


Hora inici: 28 Set 2022 16:30
Hora fi: 14 Des 2022 20:00

La Gestión de Proyectos, también conocida como Gerencia, Dirección o Administración, Dirección Integrada de Proyectos es la disciplina que a través del uso de herramientas y técnicas normalizadas tiene como objetivo lograr el éxito de proyectos de distinta naturaleza.

El Project Management Institute (PMI®) es una organización internacional sin fines de lucro que asocia a profesionales relacionados con la Gestión de Proyectos, desde principios de 2011. Es la más grande del mundo en su sector, y ha conseguido posicionar a la certificación PMP como la certificación en dirección de proyectos más reconocida a nivel mundial.

Llegir més
  RBC INGENIEROS (formació online)
CURSO ONLINE DE LUMINOTECNIA: EL PROYECTO DE ILUMINACIÓN Y DIALUX


Hora inici: 04 Jul 2022 09:00
Hora fi: 31 Jul 2022 23:00

Curso online, de 4 semanas de duración. La realización del diseño y cálculo de instalaciones de iluminación es común a prácticamente cualquier tipo de proyecto, por lo que es fundamental para cualquier proyectista contar con sólidos conocimientos teóricos y prácticos sobre esta materia. Este curso está enfocado desde una perspectiva eminentemente práctica, aportándose 5 casos prácticos resueltos con diferentes versiones de la herramienta informática DIALUX (v. Light, v. 4.13, y EVO), y presentados mediante vídeos. Pueden visionarse cuantas veces se desee durante el periodo de matrícula.
Entre el material del curso encontrarán a su vez una clara exposición de los conceptos fundamentales utilizados en luminotecnia, detallado análisis del marco legal; normas UNE y CTE DB-HE3 (Eficiencia de las instalaciones de iluminación), así como una exposición de los tipos de lámparas y luminarias existentes en el mercado y sus características lumínicas y usos recomendados.
El alumno, una vez completado el curso, contará con los conocimientos y herramientas necesarios para realizar completos estudios de luminotecnia, desde la aplicación de la normativa, selección de luminarias hasta la realización de los modelos informáticos con DIALUX y el análisis de los resultados.
Tras la superación del curso se entregará diploma acreditativo de aprovechamiento.

Llegir més
INSTALACIONES ELÉCTRICAS DE BAJA TENSIÓN


Hora inici: 19 Set 2022 00:00
Hora fi: 16 Oct 2022 00:00

Este curso online, de 4 semanas de duración, y de carácter eminentemente práctico, tiene como objetivo la formación de una base sólida de conocimiento del Reglamento Electrotécnico de Baja Tensión (REBT), la naturaleza de la electricidad y los fundamentos de la electrotecnia.
Se incluyen en este curso 3 ejemplos prácticos extraídos de la práctica real y presentados de forma didáctica, abarcando las tres principales casuísticas de instalaciones de Baja tensión a la que cualquier técnico podría enfrenarse: Edificio de viviendas, Local comercial de pública concurrencia, y Nave industrial.

Curs "e-Learning", del 19 de setembre al 16 d'octubre.

Llegir més