Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2023/39- iOBRA - La gestió de l'obra a la butxaca


Data: 14 Des 2023
Hora inici: 16:00
Hora fi: 17:00

Dia: 14 de desembre de 2023

Us volem fer un passeig per iOBRA, un aplicatiu, pensat per arquitectes tècnics, que ens ajuda a gestionar la feina que fan a l’obra els arquitectes tècnics: fer anotacions, consultar documents, comunicar-nos amb altres agents de la obra, validar el llibre d’incidències electrònic....

La sessió gratuita serà per donar a conèixer el funcionament de l’app iOBRA i totes les seves funcionalitats i avantatges.

Llegir més
2023/38 - ESTACIÓ TOTAL TRIMBLE M-3


Data: 19 Des 2023
Hora inici: 09:00
Hora fi: 12:00

Dia: 19 de desembre de 2023

Aquesta sessió té per objecte explicar el funcionament de l’estació total Trimble M-3, aparell topogràfic electrònic amb mesura de distàncies mitjançant raigs infraroigs, que ens permet fer l’aixecament d’un terreny amb gran precisió i traslladar directament les dades a l’ordinador, de manera fàcil i pràctica. Així s'eviten els errors que s’acumulen en anotar i transcriure dades. També s’hi explicarà com es pot replantejar un edifici sobre el terreny.

Llegir més
  Altres cursos
Formació del CETIG Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona


Data: 31 Des 2023
Hora inici: 08:00
Hora fi: 12:00

Cursos que ofereix el CETIG (Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona), i que els aparelladors/es col·legiats/des a Girona hi poden assistir amb condicions de col·legiats/des, d'acord amb les condicions del conveni signat amb el Col·legi.

Llegir més
Tercera edició CURS - Estándares para la Dirección de la Ejecución de las Obras. "e-Learning"


Hora inici: 28 Mai 2024 00:00
Hora fi: 28 Jun 2024 00:00

Tercera edició del curs en línia sobre la guia que va elaborar el CGATE titulada Estándares para la Dirección de la Ejecución de las Obras. Ja us hi podeu apuntar.

Curs "e-Learning" amb data d'inici 30/09/2023 i data de fi 28/06/2024, data límit d'inscripció 28/05/2024.

Llegir més
  Assemblees col·legials
Assemblea General Ordinària i Extraordinària de col·legiats i col·legiades


Data: 12 Des 2023
Hora inici: 17:30
Hora fi: 21:00

Dia 12 de desembre de 2023

En compliment dels nostres Estatuts Particulars, el President, amb la conformitat de la Junta de Govern, convoca Assemblea General Ordinària de col·legiats i col·legiades,per al dimarts 12 de desembre de 2023, a les 17,30 h. en primera convocatòria i a les 18,00 h. en segona convocatòria, i Assamblea General Extraordinària, a les 18,00 h. en primera convocatòria i a les 18,30 h. en segona convocatòria, a la Seu de Girona, al C/Santa Eugènia, 19.

Les assemblees es celebraran de forma presencial i serà el lloc on es podrà emetre el vot sobre els punts de l’ordre del dia.

Es podran seguir en format on line a través de la plataforma zoom, prèvia inscripció. Si hi esteu interessats caldrà que us hi apunteu abans del dia 11 de desembre a les 12 h.

Llegir més
  RBC INGENIEROS (formació online)
CERTIFICACIÓN ENERGÉTICA DE EDIFICIOS NUEVOS Y EXISTENTES (CE3X)


Hora inici: 29 Gen 2024 09:00
Hora fi: 18 febrer 2024 23:00

Este curso online, de 3 semanas de duración, tiene como objetivo la capacitación para la realización de certificaciones energéticas en edificios nuevos (en fase de proyecto) y existentes utilizando la nueva versión de la aplicación CE3X (v. 2.3), desde mediados de 2018, con la posibilidad de realizar también certificaciones energéticas de edificios nuevos de tipo residencial o pequeño y mediano terciario. Esta aplicación gratuita ha sido desarrollada por IDAE.

Curs "e-Learning" del 29 de gener al 18 de febrer de 2024. Teniu temps per apuntar-vos fins al 25 de gener.

Llegir més
CURSO ONLINE DE CERTIFICACIÓN ENERGÉTICA: LA HERRAMIENTA UNIFICADA LIDER-CALENER (HULC)


Hora inici: 19 febrer 2024 08:00
Hora fi: 17 Mar 2024 23:30

Este curso online, de 4 semanas de duración, tiene como objetivo la capacitación para la realización de Certificaciones energéticas en edificios con la Herramienta Unificada LIDER-CALENER, conocida como HULC, según sus siglas, desarrollada por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo, para la elaboración de dichas Certificaciones por el Procedimiento general.

Tras la superación del curso se entregará diploma acreditativo de aprovechamiento.

Curs "e-Learning" del 19 de febrer al 17 de març de 2024. Teniu temps per apuntar-vos fins al 14 de març.

Llegir més