Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1830- FENG SHUI PARA LA EDIFICACIÓN I Hora inici: 09 Abr 2024 16:00
Hora fi: 18 Abr 2024 19:00

Realizar proyectos de reforma, rehabilitación o de cambio de uso integrando la técnica del Feng Shui, permite ofrecer un servicio que aporta beneficios de orden, equilibrio, salud y bienestar a las personas que los habitan

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha de inicio 09/04/2024 y fecha de fin 18/04/2024 (data límit d'inscripció al web del Col·legi 02/04/2024).

Llegir més
1778- CURSO DE EXPERTO EN VALORACIÓN DE SUELO URBANO Y SU DESARROLLO. SEGÚN ESTÁNDARES NACIONALES E INTERNACIONALES Hora inici: 09 Abr 2024 17:30
Hora fi: 23 Abr 2024 20:30

Los suelos son uno de los activos inmobiliarios más complejos de valorar debido a la gran cantidad de metodologías que deben emplearse en la determinación de los valores. La primera de las claves es la determinación del mayor y mejor producto, ya sean inmuebles en venta o en patrimonio, esto es más un arte que una ciencia y cada uso urbanístico tiene sus peculiaridades, donde muchas veces el valorador se pierde en analizar parámetros que triviales y deja de lado aquellos que son críticos.

Así pues, la valoración de suelo, puede emplear modelos simplificados con un riesgo elevado de errar en el valor, o modelos más desarrollados y complejos, todos ellos los estudiaremos y proporcionaremos a los alumnos modelos base para que puedan emplearlos o modificarlos a su gusto y necesidad.

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha de inicio 09/04/2024 y fecha de fin 23/04/2024 (data límit d'inscripció al web del Col·legi 08/04/2024).

Llegir més