Log in

Noticies

Presentación dels plecs de clàusules administratives dels concursos d'assistència técnica d'Infraestructures.cat, adaptats a la nova Llei de contractes del sector públic.

Us informem que el proper 29 de novembre de 2018, a les 17h, tindrà lloc al Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (carrer Bon Pastor, 5, sala d’actes), una sessió de presentació dels nous plecs de clàusules dels concursos de serveis tècnics, adaptats a la nova Llei de contractes del sector públic vigent, a càrrec d’Infraestructures.cat.  Servirà per difondre les novetats dels plecs de les licitacions d’Infraestructures.cat i la interpretació pràctica de la recent Llei de contractes del sector públic.

Podeu trobar més informació al següent enllaç  presentació del plec de clàusules administratives,  on us hi podreu inscriure.

Jornada sobre PAU's

Adjuntem informació sobre la Jornada sobre PAU’s i altres eines d’autoprotecció. Actualització de criteris i recomanacions de la TID-PAU, organitzada conjuntament per la Taula TID-PAU, que tindrà lloc el proper 27 de novembre (dimarts), de 9:30h a 13:30h, a l’Espai Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona).

Les places són limitades i la inscripció es fa a través del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

programa i inscripcions

 

Postgrau en Quantity Surveying

El Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers de l'edificació de Barcelona ha programat el Postgrau de Quantity Surveying, pels interessats podeu clicar el següent enllaç:

Postgrau Quantity Surveying

Recordeu que pels col·legiats de Girona ens ofereixen beques i bonificacions a aplicar sobre el preu base:
. 15% per estar col·legiat
. 5% rellançament professional (per a tots els col·legiats)
. 10% per tenir el domicili fora de Barcelona (beca de transport de que gaudirien tots els vostres col·legiats)
. 10% fidelitat (col·legiats que hagin realitzat formació al nostre col·legi amb un mínim de 100 hores)
Per poder accedir a les bonificacions, la inscripció a màsters i postgraus no es pot fer directament de la seva pàgina web, s’ha de fer a través del full d’inscripció que adjuntem i sol·licitant la inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

picto pdf Full d’inscripció

Convocatòria d'Assemblea General de col·legiats/des 12-2018

En compliment dels nostres Estatuts Particulars, el President, amb la conformitat de la Junta de Govern, convoca Assemblea General Ordinària de col·legiats i col·legiades, per al dimarts 11 de desembre de 2018, a les 17:30 h en primera convocatòria i a les 18:00 h en segona convocatòria.

Podeu consultar l’acta de l’assemblea, les propostes de pressupostos i modificació de les despeses de visat a l'apartat restringit del nostre web: àrea col·legiats / informació col·legial / informació de les assemblees / convocatòria d’assemblees.

picto pdf Ordre del dia

UdG Ocupació - càpsules gratuïtes per trobar feina.

Des de UdG Ocupació ens informen sobre el programa de l’Escola de Competències de la Universitat de Girona de l'octubre al desembre de 2018.

Aquest curs, com a novetat, ofereixen al públic en general la possibilitat de formar-se en 7 competències professionalitzadores en 15 càpsules totalment gratuïtes

L’objectiu del programa és donar als participants l’impuls que necessiten per trobar feina o bé començar/millorar el seu negoci.

Podeu trobar informació més detallada del calendari i del programa al document adjunt, o bé clicant aquí.

picto pdf programa

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball

- Una empresa del sector de la construcció de Sant Feliu de Guíxols necessita un tècnic per fer amidaments d'obra i pressupostos. Mitja jornada.

- Una empresa que centre la seva activitat en les àrees de construcció, concessionària i immobiliària necessita un arquitecte tècnic per realitzar tasques de promoció d'operacions i projectes immobiliaris que porta a terme la companyia. Perfil jove, acabat de titular.

- Una oferta per a tasques tècniques de despatx per la redacció d'informes ITE, tramitació de cèdules d'habitabilitat i certificats energètics. Tècnic acabat de titular o estudiant d'últim curs.

- Una oferta per a un pèrit d'assegurances per visitar risc de sinistrat, identificar causes i circumstàncies, valoracions i elaborar informe pericial.

- Una oferta per a un tècnic per realitzar consultes adminitratives o visites tècniques a immobles. Zones de Girona o rodalies i Palafrugell.

HIT 6/18 - Novembre

Ha sortit la nova Hoja Informativa Técnica, que publica el Gabinet Tècnic del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España. Us adjuntem el seu contingut en el següent enllaç:

HIT 6/18 - Novembre

 

Sabeu que podeu obtenir descomptes en carburants?

Podeu obtenir avantatges en benzineres de la xarxa SOLRED. Només heu de passar pel Col·legi per signar el document d’adhesió.

Podeu preguntar per la Mª Angels Alsina, a la Seu de Girona, al telèfon 972 211 854