Log in

Arxiu de Notícies

Novaltra Work

NOVALTRA WORK

El pròxim 12 de novembre l'empresa NOVALTRA ens presentarà el seu nou programa.

Ofertes de feina

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball:

- Una empresa de taxacions necessita dos taxadors de bens immobles amb experiència en el sector de la taxació i amb coneixements del programa TASA.

- Una empresa de...

Loteria de Nadal 2020

A partir del 9 de novembre, tindreu a la vostra disposició a les nostres oficines col·legials, participacions de cinc euros del número 85.479 del sorteig de Nadal.

Concurs infantil de felicitacions de Nadal 2020

Us convoquem de nou al concurs infantil de felicitacions de Nadal, obert als fills i filles, nets i netes, nebots i nebodes d’aparelladores i aparelladors del Col·legi de Girona, així com del personal del Col·legi i del Cecam.

Trobada comarques amb videoconferència

El proper dijous 5 de novembre tindrà lloc la segona i última sessió de trobada a comarques, en la que el nostre president us informarà per videoconferència.

TINSCI

S'ha publicat el document TINSCI DT-17

Jornades GeoEnergia a Catalunya

Els dies 6 i 13 de novembre tindrà lloc, en format virtual, la segona edició de les jornades tècniques "GeoEnergia a Catalunya", amb l'objectiu de  d'ajudar a difondre el potencial de la geotèrmia a les ciutats.