Log in

Arxiu de Notícies

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball

- Una oferta per a tasques de dibuix tècnic en un despatx d'enginyeria de projectes. S'haurà d'encarregar també d'altres tasques com el suport a la direcció d'obra,...

Concurs de Nadales 2018

El passat 16 de novembre es va acabar el termini per presentar propostes. En total han participat 49 mainades d’entre 10 mesos i 13 anys als qui, des d’aquí, volem felicitar i agrair la seva participació.

La nadala de la Martina González Iglesias va ser escollida com a felicitació de Nadal del...

Llista de perits judicials i taxadors pericials 2019

Com cada any hem de confeccionar la llista de perits judicials per l'any 2019 i de perits tercers per a taxacions pericials contradictòries.

Aquesta llista cal confeccionar-la de nou cada any i, per tant, cal que s'hi apunti tothom que hi estigui interessat a formar-ne part l'any 2019, independe...

Informació de Serveis La Punxa

Volem recordar-vos que, fins el proper 14 de desembre, Musaat admet modificacions en la suma assegurada per al proper any.

Igualment, fins a final d’any, es poden trametre les sol•licituds per passar a la pòlissa gratuïta d’inactius jubilats i hereus, si es compleixen determinats requisits.

Re...

UdG Ocupació - càpsules gratuïtes per trobar feina.

Des de UdG Ocupació ens informen sobre el programa de l’Escola de Competències de la Universitat de Girona de l'octubre al desembre de 2018.

Aquest curs, com a novetat, ofereixen al públic en general la possibilitat de formar-se en 7 competències professionalitzadores en 15 càpsules totalm...

Noticies al web

Us informem que per optimitzar l'entrada al web, s'ha afectuat un canvi en la visualització de les noticies.

A partir d'ara només podreu visualitzar com sempre les 12 últimes noticies, 4 les veieu a la pàgina principal i la resta clicant als botonets de sota les noticies.

Per poder accedir a l...

V Concurs de fotografia 2018. Guanyadors

El passat 16 de novembre es va acabar el termini per presentar les fotografies.

Han participat un total de 19 concursants i 46 fotografies en total, i des d’aquí els hi volem donar les gràcies per participar.

El proper divendres dia 14 a les 19 h a la sala d’actes de La Punxa, a Girona, es l...

HIT 6/18 - Novembre

Ha sortit la nova Hoja Informativa Técnica, que publica el Gabinet Tècnic del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España. Us adjuntem el seu contingut en el següent enllaç:

HIT 6/18 - Novembre