Log in

Plataforma de tramitació - Informe d'Idoneïtat Tècnica -

La principal novetat de l'OTR és que aquesta setmana s'ha habilitat la plataforma de tramitació de l'Informe d'Idoneïtat Tècnica.

tramit NG

Per poder accedir a la tramitació ho podràs fer mitjançant la pàgina web de l'OTR.cat, a la part superior dreta de la pàgina "TRÀMIT IDONEÏTAT TÈCNICA", per poder visualitzar-lo és necessari  iniciar sessió al web.

Acces tramitacio

Una altra manera d'accedir és anar a l'apartat de "TRÀMITS", on trobaràs un bàner a la banda esquerra:

Acces tramitacio1

Accés des de l'apartat "TRÀMITS" amb el bàner situat a la banda dreta i de fons negre (tal com es pot veure a la imatge). Actualment, té un nom provisional i es preveu que es modifiqui.

 

En aquest mateix apartat, trobareu un formulari per consultar el procediment de la sol·licitud dels programes 3, 4 i 5, tant per Barcelona, com la seva àrea metropolitana i la resta de Catalunya (recordeu que Barcelona i la seva àrea metropolitana estan regulats pel Consorci Metropolità de l'Habitatge i no per AHC). Una vegada constesteu les preguntes us apareixerà un esquema amb el procediment del programa que haureu escollit.
 
Exemple:
exemple tramitsexemple tramits2
 
 
Exemple: Esquema programa 3
 
exemple tramits3
Els requadres puntejats són enllaços cap als tràmits en qüestió, com a la plataforma de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya (AHC) o les plataformes de tramitació dels informes d'Idoneïtat Administrativa i Tècnica. També es pot descarregar l'esquema en format PDF.
 
Amb l'habilitació de la plataforma de tramitació de l'informe d'Idoneïtat Tècnica, ja es podrà realitzar el Pas 3 del procediment i així poder fer la sol·licitud de l'ajuda del programa 3, Rehabilitació d'edificis  Pas 4.
 
FORMACIONS
 
Per tal de facilitar aquesta tramitació el pròxim 21 de juny tindrà lloc una sessió informativa sobre la tramitació del programa 3, incloent la presentació de la plataforma de tramitació de l'Informe d'Idoneïtat Tècnica.
Per poder apuntar-vos només cal seguir el següent enllaç o accedir a l'OTR.cat apartat "Agenda i Formació".
 
Recordeu que al web OTR.cat teniu un apartat "EINES DE SUPORT" on trobareu vídeos de sessions informatives, manuals i guies, aplicacions i altres recursos que poden ajudar tant a la tramitació com altres aspectes necessaris en el transcurs de la rehabilitació energètica.
 
 
eines suport

 

Enllaç Newsletter de l'OTR de l'Arquitectura Tècnica.

 17/06/2022