Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1270- ENERGÍA SOLAR FOTOVOLTAICA EN EDIFICACIÓN: INSTALACIONES DE AUTOCONSUMO Hora inici: 03 Oct 2022 00:00
Hora fi: 15 Nov 2022 19:00

La energía solar fotovoltaica es, sin duda, una de las protagonistas clave en el sector energético actual y en el propio modelo de edificación.

• El modelo energético requiere de un cambio en el modelo de generación, del actual basado en grandes centrales de generación eléctrica a multitud de pequeñas instalaciones generadoras que estén ubicadas en las proximidades de los puntos de consumo eléctrico.

• El modelo de edificación requiere de un cambio en el modelo de diseño, del actual basado en edificios consumidores de grandes cantidades de energía, a edificios que demanden poca energía y que además sean capaces de generar parte o toda esa energía demandada.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 03/10/2022 y fecha de fin 15/11/2022, y fecha límite de inscripción 01/10/2022.

Llegir més
1243- COMO HACER UN IEE/ITE/INFORME DE FORMA RENTABLE: HERRAMIENTAS PARA LA GESTIÓN DE SUBVENCIONES NEXT GENERATION Hora inici: 03 Oct 2022 16:00
Hora fi: 19 Oct 2022 20:00

A raíz de la publicación de las subvenciones de los fondos europeos, hay una serie de herramientas de trabajo que se vuelven imprescindibles para poder acceder a a las subvenciones.

La IEE - ITEE, pasa a ser un documento imprescindible y para ello debemos tener los recursos necesarios para poderla redactar de forma sencilla y que nos salga rentable su desarrollo.

Llegir més
1274- LEY DE CALIDAD DE LA ARQUITECTURA Data: 03 Oct 2022
Hora inici: 17:00
Hora fi: 18:00

Dar a conocer los principales aspectos de la nueva Ley de Calidad de la Arquitectura, explicar en que medida pueda afectar a nuestra profesión y resolver las dudas que puedan surgir sobre sus contenidos o aplicación.

Llegir més