Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2024/27 - GPS - Receptor TRIMBLE R780 Data: 20 febrer 2024
Hora inici: 09:00
Hora fi: 10:00

Dia: 20 de febrer de 2024 de 9h a 10h

Aquesta sessió té per objecte explicar el funcionament del nou aparell GPS, amb antena receptora R780 de Trimble (aquest incorpora la tecnologia IMU). Aquest curset està pensat només pels que ja han cursat abans el del GPS amb antena SP60 de SPECTRA, doncs els dos aparells fan servir la mateixa controladora de Trimble, la TDC600. Només explicarem les novetats que incorpora aquest nou aparell.

Llegir més
2024/24 - SESSIONS de GABINET TÈCNIC - Sessió 1 - Presencial Data: 20 febrer 2024
Hora inici: 16:30
Hora fi: 18:00

Dia: 20 de febrer de 2024

Hora: de 16,30 h a 18 h . Inscripció per assistència presencial a La Punxa (Girona)

Aquestes sessions informatives estan pensades per informar els companys i companyes sobre les últimes novetats tècniques.
Aquesta primera sessió la realitzarem en els dos formats possibles, per videoconferència i presencial. Farem una segona sessió només telemàtica, al mati del pròxim 29 de febrer.

Llegir més
2024/24 - SESSIONS de GABINET TÈCNIC - Sessió 1 - Online Data: 20 febrer 2024
Hora inici: 16:30
Hora fi: 18:00

Dia: 20 de febrer de 2024

Hora: de 16,30 h a 18 h . Inscripció per assistència online.

Aquestes sessions informatives estan pensades per informar els companys i companyes sobre les últimes novetats tècniques.
Aquesta primera sessió la realitzarem en els dos formats possibles, per videoconferència i presencial. Farem una segona sessió només telemàtica, al mati del pròxim 29 de febrer.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1757 - CURSO: PROYECTOS DE PISCINAS EN VIVIENDAS UNIFAMILIARES. BLOQUE 2 REFORMA DE PISCINAS EXISTENTES Hora inici: 20 febrer 2024 16:00
Hora fi: 21 febrer 2024 20:00

El objetivo de este curso es que el alumno obtenga los conocimientos necesarios para actuar con solvencia tanto en la redacción como en la dirección de obra y peritaje de piscinas unifamiliares, desarrollándose varias prácticas de medición de diferentes tipos de piscinas, así como la visualización de videos didácticos.

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha de inicio 20/02/2024 y fecha de fin 21/02/2024 (data límit d'inscripció al web del Col·legi 12/02/2024).

Llegir més