Log in

Noticies

Actes centenari de la concessió de la llicència d'obres del nostre edifici La Punxa

Aquest 2018, celebrem els 100 anys de la Concessió de la Llicència d’obres de l’edifici de la nostra Seu a Girona, que també és Patrimoni Cultural de la Ciutat.
Per commemorar aquest aniversari hem organitzat una sèrie d’actes que tindran lloc el pròxim 17 d’octubre a les 18.00 h a la sala d’Actes del mateix edifici:
Una Taula Rodona, on participaran membres de la vida social, cultural i professional de la ciutat de Girona, que ens explicaran la realitat i les diferents etapes per les quals ha passat l’edifici La Punxa en el transcurs d’aquests 100 anys de vida.
I a continuació la inauguració de l’Exposició “La Punxa, centenari d’una Icona”, on es podrà veure i conèixer documents inèdits que mostren els diferents períodes de la història de l’edifici, des de la sol·licitud i concessió de la llicència d’obres, el 1918, l’execució del projecte de l’arquitecte Rafael Masó, la seva integració com edifici a la vida social de la ciutat fins a la seva reforma com a nova seu del Col·legi d’Aparelladors de Girona."

Per motius d'organització, t'agrairem confirmis la teva assistència al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a la Dolors de la Seu de Girona al telèfon 972 21 18 54, o a qualsevol de les oficines col·legials.

picto pdf Programa de l'acte

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball

- Una empresa especialitzada en el tractament d'humitats busca comercial.

- Un despatx d'arquitectura de Girona, busca un arquitecte/a tècnic/a per ajudar a l'elaboració de projectes i portar direccions. Mitja jornada.

- Un despatx calculista d'estructures busca arquitecte/a tècnic/a per donar suport en els projectes d'estructures. Mitja jornada es valora experiència prèvia.

- Dues Empresa tasadores diferents busquen tècnic per fer valoracions.

Estudi de gestió de residus

Us vam informar que el passat mes de maig va entrar en vigor Reial Decret 210/2018, de 6 d'abril, pel qual s'aprova el Programa de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya (PRECAT20).

El canvi més significatiu,  en relació amb els residus de la construcció,  era la supressió de la fiança que cal dipositar a l’ajuntament quan s’obté la llicència d’obres, que es canvia per un document d’acceptació d’un dipòsit signat per un gestor de residus autoritzat, el qual garanteix la correcta destinació dels residus separats per tipus.

Per tant, hem modificat el nostre programa generador de l'estudi de gestió de residus, perquè incorpori el nou Reial Decret 210/2018 i calculi el dipòsit i no la fiança. Cal doncs que a partir d'ara fem servir aquesta versió en els nous projectes.

Podeu trobar-lo com sempre a l'àrea restringida del nostre web: àrea de col·legiats- àrea tècnica- documetació per justificar aplicació de normativa.

Necessiteu fer una consulta...

Tots el col·legiats i col·legiades podeu fer consultes orals de caire jurídic, fiscal i laboral a través de diversos assessors externs:

Assessorament jurídic: Sr. Josep Mª Pou i Sr. Robert Brell

Assessorament laboral i fiscal: Assessoria Ribas Alvarez i Assessoria Llorenç Clos.

A banda de l’atenció a través dels seus respectius despatxos professionals, els assessors jurídics us podran atendre de forma presencial, una vegada al mes, a la Seu de la Punxa i al Cecam de Celrà, prèvia concertació d’hora. Les dates apareixen en el calendari del web. Per concertar hora podeu trucar a la Dolors Alsina o a Assumpció Gich, a la Seu de Girona, al 972 211 854 o a la Pilar Mundet, al Cecam de Celrà, al 972 493 037.

Les consultes de caire tècnic, relatives a l’exercici professional, seran resoltes pel gabinet tècnic a través del telèfon 972 493 037 on us atendrà la cap de visats, la Sònia Vergés.

Nou imprés del DAP

Musaat ens ha fet arribar un nou imprès per fer les Declaracions d'Actuacions Professionals (DAP), us el podeu decarregar del nostre web a l'apartat :

Impresos- impresos sol·licitud de visat, registre o Musaat.

O través del següent enllaç:

 picto pdf DAP

Caminada a Bellmunt per Vidrà

En el marc de les activitats lúdiques i culturals que organitza el Col.legi, el passat 1 de setembre, alguns companys i empleats de Col.legi i Cecam varen participar en la caminada des de Vidrà fins a Bellmunt,  acabant amb un dinar a l'hostal Serrasolsas, de Vidrà.

 

 

REBUILD

Us informem de la pròxima expo REBUILD, que se celebrarà a Barcelona del 26 al 28 de setembre.

REBUILD vol proporcionar una plataforma única d'innovació per dinamitzar el sector de la rehabilitació, la reforma i l'eficiència energètica d'habitatges i edificis.

Dins de l'expo també se celebrarà El Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0

Per a més informació, podeu clicar al següent enllaç:

REBUILD

Horari oficines col.legials

Oficina de CELRÀ - del 31 d'agost al 14 de setembre TANCAT

 

Les oficines de comarques, de l'1 al 30 de setembre, tindran els horaris següents:

   LLORET - obert només els dilluns, de 10 a 14 i de 15 a 17 h.

   PALAMÓS - obert només els dimarts, de 10 a 14 i de 15 a 17 h.

   FIGUERES - obert només els dimecres, de 10 a 14 i de 15 a 17 h.

   OLOT - obert només els dijous, de 10 a 14 i de 15 a 17 h.

 

 L'oficina de GIRONA us atendrà en el seu horari habitual.