Log in

Noticies

MÀSTERS I POSTGRAUS del CAATEEB

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona organitza cursos de màsters i postgraus.
Pels col·legiats de Girona ofereixen beques i bonificacions a aplicar sobre el preu base: un 20% per ser col·legiat + un 10% de beca de transport.
Per poder accedir a les bonificacions no es pot fer directament la inscripció a màsters i postgraus des de la seva pàgina web, s’ha de fer a través del full d’inscripció que adjuntem i sol·licitant la inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adjuntem enllaç per poder accedir a tots els cursos, i full d’inscripció.


CURSOS CAATEEB


picto pdf Full d’inscripció

Necessites les coordenades georeferenciades?

A l'apartat d'eines i utilitats, que es troba dins l'àrea de col·legiats, podràs descarregar-te una aplicació gratuïta.

El Col·legi va encarregar aquesta aplicació per facilitar la creació d'arxius GML per al cadastre, com a resposta a la demanda de professionals i de notaris que ho necessiten. Aquesta aplicació requereix AutoCAD o similar, ha estat provada amb AutoCAD 2010 i 2016 i amb Bricscad 14 i 15, i està dissenyada perquè funcioni en totes les versions que carreguin format vlx i des. Està pensada sobretot per les segregacions de parcel·les petites  a partir d'una de gran, descarregada del web del cadastre.

Cal usuari i contrasenya per accedir a la part restringida del web. Si no la tens, en Xavier Garriga te la facilitarà al telf 972 211 854.

Xerrada sobre ITE a l'estand de la Generalitat de Catalunya

El proper dijous, 19 d’octubre, a les 11 h, tindrà lloc a l’estand que la Generalitat de Catalunya té al Barcelona Meeting Point (situat al Palau 8, estand B-239 de la Fira de Barcelona, Pl. d’Espanya) una xerrada sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE).

El director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge, Jordi Sanuy, explicarà la legislació relativa a la Inspecció Tècnica de l’Edifici i els primers resultats de la campanya divulgativa que es va iniciar el mes de juny i que arribarà a més de 65.000 comunitats de propietaris. Aquesta campanya s’ha fet amb la intenció d’assessorar les comunitats i els propietaris dels terminis en els quals cal que facin la ITE del seu edifici i les conseqüències que se’n poden derivar de no fer-la.

 

Premis de l'Arquitectura Tècnica a l'accessibilitat en l'edificació

El CGATE, en línia amb el seu compromís per l’accessibilitat en els edificis, convoca la I Edición de los Premios de la Arquitectura Técnica a la Accesibilidad en la Edificación. L’Objectiu d’aquests premis és distingir el compromís i les accions, tant individuals com col·lectives, ja siguin iniciatives públiques o privades, que suposin un avanç en l’accessibilitat en l’edificació.

Per a més informació i accedir a les Bases del concurs, cliqueu el següent enllaç

PREMIOS DE LA ARQUITECTURA TÉCNICA A LA ACCESIBILIDAD EN LA EDIFICACIÓN

Curs de formació general per a pèrits judicials a Tarragona

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada durà a terme els dies 13 i 15 de novembre de 16.00 h a 19.00 h un curs de formació general per a pèrits judicials a Tarragona (C/Sant Antoni M. Claret, 17, baixos - 43002 Tarragona).  Us adjuntem l'enllaç al programa i la butlleta d’inscripció per tal que en tinguin coneixement els professionals que actuen com a pèrits judicials.

ENLLAÇ AL PROGRAMA I INSCRIPCIONS

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Raquel Pérez al telèfon 93 829 30 46 (ext. 1212) o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

MANIFEST DEL CAATiEE DE GIRONA PELS SUCCESSOS DE L’1 D’OCTUBRE.

TOTES LES OFICINES COL·LEGIALS ROMANDRAN TANCADES EL DIA 3 D'OCTUBRE DE 2017

MANIFEST DEL COL·LEGI D’APARELLADORS, ARQUITECTES TÈCNICS I ENGINYERS D’EDIFICACIÓ DE GIRONA PELS SUCCESSOS DE L’1 D’OCTUBRE.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, desprès dels fets del passat diumenge 1 d’octubre, vol manifestar el seu malestar i disconformitat amb les accions policials manades pel Govern d’Espanya i dutes a terme per la Policia Nacional i la Guardia Civil, en la jornada del referèndum.
La policia espanyola va reprimir ahir violentament els ciutadans que volien exercir el seu dret de vot i la societat catalana ha decidit reaccionar.
És per tot això que el col·lectiu d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona a través de la seva Junta de Govern ha acordat:
1. Donar el seu incondicional suport als ferits per les brutals i desmesurades actuacions de les forces de seguretat de l’Estat Espanyol.
2. Condemnar enèrgicament les decisions preses pels responsables de les forces de seguretat de l’Estat Espanyol, vulnerant l’esperit del deure d’aquestes.
3. Condemnar les accions de caire tècnic i informàtic que alteraven el normal funcionament de l’esdeveniment.
4. Manifestar el rebuig al menysteniment per part del Govern d’Espanya del legítim sentiment del poble català i del seu dret a votar, en qualsevol sentit (si, no, en blanc o vot nul).
5. Afegir-se a la convocatòria d’aturada general de l’economia catalana del dia 3 d’octubre.

Girona, 2 d’octubre de 2017
La Junta de Govern

 

 

 

Com tramitar la sol·licitud de les cèdules d’habitabilitat de segona ocupació

Com ja vàrem informar hi han hagut canvis, per part de la Generalitat, en la tramitació electrònica de la sol·licitud de les cèdules d’habitabilitat de segona ocupació.
La més important és que a partir d’ara, si es tramita la sol·licitud de cèdula telemàticament, es podrà demanar rebre les notificacions per correu electrònic, això implica que ens arribaran els avisos en el nostre correu, i també la pròpia cèdula un cop validada.
L’altre novetat és que podem tramitar la cèdula d’habitabilitat sense tramitació col·legial prèvia.

Per tant, a partir d’ara, podrem tramitar la sol·licitud de les cèdules per tres vies diferents:
1) Sol·licitud presencial amb tramitació col·legial prèvia
2) Sol·licitud telemàtica amb tramitació col·legial prèvia
3) Sol·licitud telemàtica sense tramitació col·legial prèvia (a tenir en compte que el col·legiat amb l’assegurança de responsabilitat civil de Musaat haurà de notificar cada treball a l’asseguradora a través d’un DAP).

Per poder accedir a la sol·licitud telemàtica, cliqueu el següent enllaç:


TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA CÈDULES

Vols formar part de la llista de certificadors energètics?

En el web del col·legi, el ciutadà pot consultar el llistat de tècnics certificadors i, des de l'Icaen també hi ha un enllaç  a la llista dels diferents col·legis professionals.

Si en vols formar part, cal omplir el formulari que trobaràs al web, a l'apartat àrea col·legiats/àrea tècnica/certificació i eficiència energètica/butlleta alta tècnic.

La butlleta és a doble cara, s'ha de signar manualment i es pot fer arribar a qualsevol seu col·legial a l'atenció de l'Assumpció Gich.

Sortida a la Barcelona Modernista de Gaudí i Domènech i Montaner

El dissabte passat dia 14 d’octubre de 2017, el Col·legi va organitzar una sortida per veure dos dels edificis modernistes més importants de Barcelona, l’Hospital de Sant Pau i la Basílica de la Sagrada Família.
A la sortida hi vàrem participar 43 persones, entre col·legiats, personal del Col·legi i del CECAM i acompanyants.
La sortida es va desenvolupar amb normalitat i va ser molt agradable, vàrem sortir de Girona a les 8 del matí i hi vàrem tornar a dos quarts de 8 del vespre. En primer lloc vàrem visitar el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, de l’arquitecte Domènech i Montaner. Aquest recinte modernista ha deixat de ser hospital des del 2009 en que es va inaugurar el nou edifici de l’Hospital de Sant Pau i des de llavors està en procés de restauració.
Després d’aquesta interessant visita, vàrem anar a la Basílica de la Sagrada Família, de l'arquitecte Gaudí, i vàrem poder gaudir de l’espectacularitat de l'interior i exterior de l'edifici, malgrat les obres de construcció de les 6 torres centrals, que no interfereixen el recorregut de les visites. Les obres van a bon ritme i es preveu que la seva finalització sigui cap a l’any 2026.
Després de dinar i de fer un petit passeig per Barcelona vàrem tornar cap a Girona.

Us recordem que el dijous 16 de novembre d'enguany està programada una altra sortida com aquesta, i si algú hi està interessat, es pot apuntar trucant a l’Assumpció Gich de Girona al Telèfon 972 211 854.

Canvis en la tramitació electrònica de les cèdules d'habitabilitat

Des de l'Agència d'Habitatge de Catalunya, el Sr. Jordi Sanuy Aguilar, director de Qualitat d'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge,  ens ha fet arribar els canvis a l’aplicació de cèdules d’habitabilitat per tal d’implementar la tramitació electrònica complerta.

Les modificacions afecten als següents formularis:
Renovacions de cèdules d’habitabilitat de segona ocupació, sol·licituds de cèdules d’habitabilitat per habitatges construïts anteriors a 11/08/1984, i sol·licituds de cèdules d’habitabilitat per habitatges construïts posteriorment al 11/08/1984.

En aquests formularis no serà necessari el tràmit col·legial previ, i només es podran emplenar i entregar pels tècnics, també incorporen l’acceptació de notificacions electròniques.

 Adjuntem un enllaç la informació rebuda

picto pdf CANVIS TRAMITACIÓ CÈDULES