Log in

Noticies

Horari vacances oficines col.legials

En motiu de les vacances reglamentàries del personal, del 23 al 30 de juny les oficines col.legials de comarques romandran obertes només els següents dies

Lloret : dilluns 26 de juny
Palamós : dimarts 27 de juny
Figueres : dimecres 28 de juny
Olot : dijous 29 de juny

L'oficina de Celrà romandrà tancada el divendres 23 de juny

L'oficina de Girona us atendrà en el seu horari habitual.

UTC-UGT Pregunta als professionals i directius

Los profesionales constituyen parte de un cambio de modelo productivo que se antoja imprescindible para la preservación de un modelo social debilitado por las demandas de una economía globalizada, altamente competitiva y para el que se necesita una profunda recualificación laboral, tecnológica y organizativa de nuestro modelo económico. Uno que, basado en el conocimiento, la experiencia y el valor añadido, concite importantes, crecientes y progresivos cambios en la configuración de la población ocupada y en el modelo organizativo de las empresas.

Los datos de laEncuesta de Población Activa (EPA)sobre la evolución del número de profesionales en España demuestran el importante crecimiento que ha tenido el colectivo perteneciente a profesionales en las últimas décadas, pudiendo estimar laimportancia cuantitativa de este subsector ocupacional, ya que representa el 35 % de la población activa en la actualidad en España y el 45% en Europa.Por ello, desde laUnión de Técnicos y Cuadros de la Unión General de Trabajadores (UTC-UGT)y Unión Profesional (UP) resaltamos el aumento constante del número de asalariados y asalariadas que cuentan con titulaciones y especializaciones cada vez más diferentes, y que dan respuesta a las demandas de un nuevo mundo del trabajo (altamente digitalizado y tecnificado) en el que los perfiles profesionales y las condiciones laborales están en constante cambio.

Desde UTC-UGT y Unión Profesional,conscientes de que los profesionales se enfrentan cada vez más a un incremento del trabajo ocasional, temporal o por cuenta propia junto con diferentes formas de trabajo atípico que repercuten en la calidad del trabajoy de la vida personal,en la naturaleza de la relación entre trabajadores y empresarios y en la forma de organizarse para hacer frente a los nuevos desafíos laborales, pretendemos alentar a que se busque la salvaguarda y mejora de los derechos planteando diálogo, soluciones y alternativas, evitando el individualismo y la exclusión del marco de los convenios colectivos, atendiendo a las legítimas reivindicaciones, tanto en el marco europeo y mundial, en un nuevo escenario, el del trabajo altamente digitalizado, en el que se ha de luchar para que la economía digital sea inclusiva y justa para todos los ciudadanos: jóvenes y mayores, mujeres y hombres, urbanos y rurales.

En este sentido, con el propósito de recabar la mayor información posible que nos ayude a responder, precisa y eficazmente, a estas particularidades,se ha elaborado una ENCUESTApara conocer mejor a los profesionales y dar respuesta a aquellas cuestiones que les afecten tanto en el ámbito laboral como en el profesional.

>> ACCEDER A LA ENCUESTA

Índex de referència de preus de lloguer a Catalunya

El Departament d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya informa que ja està operativa la pàgina web de consulta de l’Índex de referència de preus de lloguer a Catalunya.

L’Índex de referència de preus de lloguer és un indicador de consulta pública amb caràcter informatiu que permet conèixer una estimació del preu mitjà del metre quadrat de lloguer d’un habitatge ubicat en una zona i amb unes característiques definides per qui fa la consulta, a l’hora que orienta sobre el preu mínim i el preu màxim que aquest mateix habitatge pot arribar a tenir.   En la seva primera fase d’implantació, es podrà consultar l’Índex en un total de 27 municipis.

Hi ha una bústia de suggeriments i consultes sobre l’Índex, a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Podeu enviar-hi les vostres consideracions per tal de millorar aquesta innovadora eina, que té com a objectiu aportar més transparència al mercat de lloguer donant una informació als ciutadans, les empreses, i les administracions públiques que permeti contenir l’actual increment de preus.

Trobareu la plana web del cercador:     ÍNDEX DE LLOGUER   

Si vols adquirir ...

Si vols adquirir algun llibre determinat, des del Col·legi ens podem encarregar de fer la comanda i que puguis gaudir, si és el cas, dels descomptes que ens faci el proveïdor.

L'Assumpció, atendrà les vostres peticions, a la seu de Girona, al telèfon 972 211 854

Oferta de treball de l'Ajuntament de Tossa de Mar

L'Ajuntament de Tossa de Mar, ens comunica que vol contractar un Arquitecte Tècnic de forma temporal fins al 31 de desembre d'enguany per fer tasques en les àrees de medi ambient, obres, serveis i urbanisme.

La data límit de presentació de currículums és el dia 27 de juny de 2017 a les 14 h.  a l'OAC Ajuntament de Tossa de Mar, personalment o per correu certificat.

Adjuntem les bases de la convocatòria de la plaça:          BASES CONVOCATÒRIA APARELLADOR

Exposició de pintures d'Enric Puigsegur

Sala d'Esposicions La Punxa,           Avda Santa Eugènia 19, 17005 Girona

Del 21 de juny al 20 de juliol de 2017

Per consultar visites guiades trucar als telèfons 972 240 127 o bé al 653 455 315

www.puigsegur.com     Enric  Puigsegur    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cartell 1                       Cartell 2

Servidor d'Aplicacions

El Col·legi amplia l’oferta per a l’ús d’aplicacions instal·lades al Centre Col·legial d’Informàtica, que actualment només es podien utilitzar presencialment a l’aula, fent que, aquelles que són més específiques de la professió, es puguin utilitzar també de forma remota, amb els següents avantatges:

  • 1- L’usuari no ha de desplaçar-se a la seu de Girona
  • 2- L’ús d’aquestes aplicacions no està restringit a l’horari del Col·legi

Actualment les aplicacions que s’ofereixen són:

1- Programes d’amidaments i pressupostos:

  • ARQ+CC 2017                Presto 2017                   TCQ2000 v5.1
  • A més del mòdul per realitzar amidaments i pressupostos, tots 3 disposen també del mòdul necessari per realitzar les certificacions, i poden utilitzar els següents bancs de referència de preus i de plecs de condicions tècniques:
  • Banc BEDEC Preus i Plecs 2017                      Base de dades de construcció Girona 2017

2 Programes de CAD:

  • AutoCad 2009            DWGTrueView 2017 (Visor i conversor d’arxius de CAD)               GML: Generador d’arxius GML

Els únics requisits que calen per a aquest servei, és disposar d’un ordinador amb el sistema operatiu Windows versió XP SP2 o superior (XP SP3, Vista, 7, 8 o 10) i d’una connexió a Internet de mínim 1 Mbps.

Les aplicacions disponibles estan restringides per un nombre d’usuaris simultanis determinats. És per això que caldrà posar-se en contacte amb en Xavier Garriga del CCI, al 972 211 854 extensió 2 o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per consultar-ne la disponibilitat i sol·licitar-ne l’ús (havent de concretar dia, hora d’inici i hora de fi).

picto pdf INSTRUCCIONS del Servidor d'Aplicacions

Jornada "La certificació professional sota l'ISO 17024"

acp

Jornada “La certificació professional sota l'ISO 17024 com eina de millora de la competitivitat dels professionals”

La sessió es farà el pròxim 26 de juny al CAATEEB de 16,30 h a 19 h a la Sala d'Actes del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona,  carrer Bon Pastor, 5 de Barcelona.  La inscripció és gratuïta.

L'objectiu de la jornada és traslladar als professionals col·legiats la situació nacional i internacional del mercat laboral i la contribució de la certificació professional sota la norma ISO 17024, com a eina de millora de la competitivitat dels professionals.

Jornada organitzada en el marc del Congrés de les Professions i dirigida als professionals col·legiats en l'àmbit de l'enginyeria i l'edificació.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

 
 

Sabies que tens descompte en certificats mèdics?

Sabies que tens un descompte del 15% per a certificats mèdics?

El Col·legi i el Montepio han signat un conveni pel qual la mutualitat ofereix preus avantatjosos en revisions mèdiques obligatòries i assegurança de salut que es realitzin en el seu centre de GIRONA (c/ Juli Garreta, 14) a aparelladors i aparelladores i treballadors del Col·legi fent-lo extensiu també als seus familiars de primer grau,

EMISSIO DE CERTIFICATS MÈDICS

Descompte aproximat del 15%

Permís de conduir (obtenció i prorroga): AM,A1,A2,A,B,B+E
Permís de conduir Grup 2 (obtenció i prorroga) : BTP, C1,C1+E,E,C,C+E,D1,D1+E,D,D+E
Llicència de tinença i ús d’armes
Habilitació per prestar serveis de seguretat privada
Carnet d’operador de grua torre i grua mòbil autopropulsada
Llicència per la tinença d’animals potencialment perillosos
Manejament d’embarcacions d’esbarjo

Queden exclosos menors de 25 anys, majors de 65 anys, aturats i famílies nombroses que ja disposen d’una tarifa especial.

Caldrà presentar el carnet col·legial o document fefaent per demostrar la pertinença al Col·legi.