Log in

Noticies

Guia pràctica del manteniment de l'edifici. ITE

La Guia pràctica del manteniment de l'edifici per a comunitats de veïns, és una eina que la Diputació de Girona va elaborar juntament amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya demarcació de Girona i el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona, i que es va posar a l'abast de tota la ciutadania en general, i en particular de les comunitats de veins, per conèixer què cal fer per mantenir les llars en bon estat.

Aquest document dóna la informació de les accions necessàries per garantir la seguretat i la salubritat de les llars, i alhora millorar l'eficiència energètica dels edificis, per tant, us pot servir com a guia, adaptant-la sempre al vostre edifici, per generar les recomanacions per a un correcte manteniment i conservació de l'edifici que cal adjuntar amb la ITE. Aquestes recomanacions son un dels documents més importants del Llibre de l'Edfici i ja l'inclourem a la ITE.

Aquesta guia no és un document per incloure directament a la ITE, sinó que ens serveixi per elaborar les recomanacions.

La podreu trobar al nostre web: l'àrea de col·legiats- àrea tècnica- manteniment d'edificis- publicacions relacionades.

picto pdf Guia pràctica del manteniment de l'edifici

European Bim Summit. Barcelona 2018

Els propers 8 i 9 de març se celebra a Barcelona l'European BIM Summit.

I pels col·legiats disposem d'un DESCOMPTE del 50% per l'ENTRADA a EUROPEAN BIM SUMMIT i TRANSMISSIÓ VIDEOSTREAMING

Podeu assistir presencialment (preu final 195 euros) o bé per transmissió en videostreaming (preu final 50 euros).

Per tal de gaudir d'aquests descomptes heu de demanar-ho per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins el 7 de febrer. I Rebreu un mail de l'organització amb un codi de descompte perquè pogueu fer directament la inscripció.

Podreu trobar més informació al següent enllaç:

European BIM Summit. Barcelona 2018

 

COORGES- Musaat

La Fundació MUSAAT treu la seva segona aplicació móbil al mercat, el COORGES, una eina per donar suport al treball del Coordinador de Seguretat i Salut en una obra d'edificació.

La APP és gratuita per tots els mutualites de MUSAAT.


En el següent enllaç us explica com descarregar-la i el seu funcionament.

picto pdf APP COORGES

Coneixes els avantatges de formar-te i reciclar-te mitjançant el Col·legi?

Les Juntes de Govern tenen com a prioritari el reciclatge i formació dels nostres professionals i per afavorir-ho, un any més han aprovat la Beca per la formació, adreçat exclusivament a membres col·legiats del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona

Les activitats formatives subjectes a ser bonificades amb una Beca per la Formació 2018 són totes les descrites en el programa “Activitats formatives 2018”; a excepció de les englobades en la categoria “Posa’t al dia” i el curs temàtic  “Pràctica professional”.

La beca per la Formació 2018 bàsica consistirà en un descompte en el preu del curs equivalent a la diferència entre el preu indicat com “Preu del curs Col·legiats/des” i el “Preu de matrícula”. L’activitat formativa costarà únicament al col·legiat el “preu de matrícula”, el qual s’haurà d’abonar en el moment de la inscripció.
No caldrà realitzar cap sol·licitud expressa per rebre una Beca per la Formació 2018 bàsica. En el moment d’inscripció a l’activitat formativa, el propi personal,administratiu del Col·legi comprovarà el compliment dels requisits exposats i es farà efectiva l’aplicació de la beca.

Per a l’any 2018 el màxim que s’arribarà a pagar, és de 30 euros.

Pots trobar més informació, a www.aparellador.cat   Formació- Normes d'inscripció - convocatòria de beques

I us podreu inscriure als cursos a Formació - activitats formatives

Defunció de Jaume Borrat i Punsí

Lamentem comunicar-vos la defunció del company Jaume Borrat i Punsí, esdevinguda el passat divendres 19 de gener, a l'edat de 65 anys. Era de Navata.

El nostre més sincer condol a tota la seva família i amics.

HIT 1/18 - Enero

Ha sortit la "Hoja Informativa Tècnica", que publica el Gabinet Tècnic del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España. Us adjuntem el seu contingut en el següent enllaç:

picto pdf HIT 1/18 - Enero