Log in

Maig 2024, Convocatòria Assemblea General Ordinària

En compliment dels nostres Estatuts Particulars, el President, amb la conformitat de la Junta de Govern, convoca Assemblea General Ordinària de col·legiats i col·legiades per al dimarts 21 de maig de 2024.

- La convocatòria de l'Assemblea General Ordinària es farà a les 17:30 h en primera convocatòria i a les 18 h en segona convocatòria.

L'assemblea es celebrarà de forma presencial, a la Seu de Girona, al C/ Santa Eugènia 19, i serà el lloc on es podrà emetre els vots sobre els punts de l’ordre del dia.

Es podrà seguir en línia a través de la plataforma ZOOM, prèvia inscripció. Si hi esteu interessats caldrà que us apunteu des de l'apartat de la web del Col·legi dintre de la secció de Formació, també podeu seguir el següent enllaç, teniu de temps per apuntar-vos fins les 12 h del dia 20 de maig.

Us adjuntem l'Ordre del dia:

picto pdf Convocatòria Assemblea Ordinària del 21/05/2024

Trobareu tota la documentació, així com també les actes de les assemblees en l’apartat restringit del web àrea col·legiats/Informació col·legial/Informació de les assemblees/Convocatòria d’assemblees.

22/04/2024