Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Un despatx de càlcul d'estructures en l'edificació, ubicat a Quart, necessita un tècnic especialista en càlcul i disseny d'estructures en l'edificació. Cal tenir coneixements en AutoCAD i en programari de càlcul.

- Un despatx d'arquitectura especialitzat en reformes i rehabilitació, ubicat a Quart, necessita un tècnic per a la redacció d'amidaments i pressupostos, direcció d'obra i direcció de coordinació de seguretat i salut. Cal tenir coneixements en AutoCAD.

 - L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà necessita un Arquitecte tècnic amb experiència en obra pública per elaboració d'estudis, memòries i informes tècnics, així com valoracions i inspeccions dels projectes d'urbanització, entre d'altres.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

- Oferta pública d'ocupació a Celrà. (Finalització de presentació de sol·licituds 16/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal del Baix Empordà per l'oficina d'habitatge.(Finalització de presentació de sol·licituds 14/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació a Peralada. (Finalització de presentació de sol·licituds 17/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació a Santa Cristina d'Aro.

- Oferta pública d'ocupació a Banyoles. (Finalització de presentació de sol·licituds 6/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

  26/04/2024