Log in

Notícies

Concurs de Nadales 2019

El passat 29 de novembre es va acabar el termini per presentar propostes.

Ofertes de feina Últimes ofertes de feina ...

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida  [ ... ]

Defunció Defunció Melchor Larrinaga Espada

Lamentem comunicar-vos la defunció del company Melchor Larrinaga Espada, esdevinguda divendre [ ... ]

Justicia Llista de perits judicials i taxadors pericials 20...

Com cada any hem de confeccionar la llista de perits judicials per l'any 2020 i de perits tercers pe [ ... ]

HIT 5/19 HIT 5/19 - Novembre

Ha sortit la nova Hoja Informativa Técnica (HIT 5/19 Setembre), que publica el gabinet t&egra [ ... ]

Banc Sabadell Informació Banc Sabadell

El Banc de Sabadell ens informa dels canvis en les condicions dels seus comptes corrents per l'any v [ ... ]

Nou TCQ 5.5

L’ITeC ha presentat una nova versió de TCQ, la 5.5.

Convocatòria d'Assemblea General de col·legiats/de...

El pròxim 10 de desembre convocatòria d'Assemblea Ordinària i Extraordinà [ ... ]

Ja podeu presentar les vostres ponències per al Co...

Ja està habilitada la plataforma en línia d'enviament de comunicacions que compondran  [ ... ]

IMPORTANT - Incidències en el LIWEB

Degut a problemes informàtics, que han afectat els servidors del Col·legi de Barcelona [ ... ]

Jornades tècniques “GeoEnergia a Catalunya”

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya organitza una jornada de GeoEnerg [ ... ]

Inaguració Udg 2019-2020 Acte d'inauguració del curs 2019-2020 de l'UdG

El passat 10 d'octubre es va portar a terme l'acte d'inauguració del curs 2019-2020 de l'Esco [ ... ]

Destacats

Prev Next

Contart 2020

El Contart és ara un Congrés Internacional d'Edificació i aquest any se celebrarà els dies 20,21 i 22 de maig a Eivissa. Podeu participar enviant les vostres comunicacions abans del 5 de desembre.

contart2020

Més informació clicant a Contart 2020

Empreses col·laboradores en el directori d'Aparelladors 2019

Empreses col·laboradores en el directori d'Aparelladors 2019

Un any més per a l'edició del Directori d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació que realitza el Consell de Col·legis d'Aparelladors, s'ha establert un acord de col·laboració amb les següents empreses:

Empreses col·laboradores en el directori d'Aparelladors

IMPORTANT: Informació sobre la transició cap a l'Oficina Virtual

Del visat presencial al digital

Les noves tecnologies ens estan permetent agilitar la nostra tasca evitant-nos desplaçaments i en ocasions, temps d’espera. L’Oficina Virtual ens permet treballar fora de l’horari de les oficines col·legials (24 hores 365 dies l’any, quan millor ens convingui o decidim) per visar o registrar els encàrrecs professionals.
D’altra banda, des del passat dos d’octubre, va entrar en vigor la Llei 39/2015 que estableix l’ús de mitjans electrònics en les relacions amb l’administració de forma obligatòria: “els que exerceixin una activitat professional per a la que es requereixi col·legiació obligatòria per a aquells tràmits i actuacions que realitzin amb les Administracions Públiques en exercici de la citada activitat professional”.
Per això, des de la creació de l’Oficina Virtual les successives Juntes de Govern han anat ampliant i millorant el servei, fins el punt que només queden pendents d’introduir tres casuístiques per tenir contemplat tot el ventall d’actuacions professionals que es poden visar o registrar.
En aquests moments, més del 70% del volum de visat ja no es fa presencialment a les oficines.
Per tot plegat, i tenint en compte la baixa activitat del visat a les oficines de comarques, ens hem proposat que, de forma gradual, tot el visat i/o registre sigui fet a través de l’Oficina Virtual. Aquest procés l’iniciarem a primers de 2019.
Ja hem dit que ha de ser d’una forma gradual, donant tot el suport formatiu i d’acompanyament necessari a aquells companys que no estiguin acostumats a fer servir l’Oficina Virtual. Començarà un període de transició durant l’any 2019, on d’una banda s’acabarà d’introduir a l’aplicatiu aquelles actuacions que falten, i de l’altra les visadores de cada oficina col·legial guiaran in situ als col·legiats
inexperts en el visat virtual. Al mateix temps, s’han previst jornades de formació específica.
Per això, a partir del proper 4 de febrer, tot el tràmit de visat i/o registre s’haurà de realitzar a través de l’Oficina Virtual, llevat dels casos que encara no estan accessibles (certificat de final d’obra amb arquitecte, renúncies i determinades modificacions).
Les visadores de les diferents oficines col·legials us informaran i estaran a la vostra disposició per ajudar-vos en el que calgui i encarregant-se també de fer el tràmit d’alta a l’Oficina Virtual. Alhora, s’han previst inicialment, dues jornades de formació pels dies 18 de febrer i 19 de març, a l’auditori de Celrà.
Esperem que durant l’any puguem aconseguir aquest objectiu.
LA JUNTA DE GOVERN
21 de gener de 2019

Una bona raó per estudiar Arquitectura Tècnica

Estudiar AT2

Servei d'oficines avui

Oficina VirtualOn-line les 24 hores.

Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona

Benvinguts  al web del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona. Volem que sigui una eina per a tots els professionals col·legiats en l'àmbit de la construcció per facilitar les seves gestions i estar al corrent de les informacions i activitats del Col·legi. L’aparellador, arquitecte tècnic i/o enginyer d’edificació podrà trobar tota la informació sobre normatives vigents, visats, registres, impresos, lloguers d’aparells de mesura, assegurances, espais professionals, serveis i aplicacions informàtiques, biblioteca i centre de documentació, etc. També  trobarà un ampli programa de formació i reciclatge professional adreçat especialment a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació sobre diferents àrees relacionades amb la construcció i edificació així com cursos instrumentals (programes informàtics i equips), tècnics, etc.

També va adreçada a informar al ciutadà/usuari. Qui vulgui contractar un aparellador, arquitecte tècnic i/o enginyer d’edificació podrà consultar el nostre cercador de tècnics per trobar el que s’ajusti més a les seves necessitats i a l’àrea geogràfica on radiqui el treball. Altrament s’ofereix el servei de borsa de treball per les empreses que vulguin publicar ofertes de treball relacionades amb l’àmbit de la professió.

D’altra banda el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona també ofereix el servei de consulta gratuïta adreçat a persones o entitats que tinguin dubtes o vulguin rebre assessorament sobre aspectes relacionats amb l'habitatge i l'edificació.

A més, disposem del CECAM (Centre d'Estudis de la Construcció i Anàlisi de Materials) per tal de fomentar la investigació, estudiar nous materials i participar en controls de processos constructius i certificació de productes.

No deixeu de visitar la nostra pàgina per estar informats de les novetats del Col·legi (horaris, serveis, assemblees, etc.) com també consells i notícies sobre el sector.