Log in
 
 

Oficina Virtual

 

Entrada OV

L'Oficina Virtual és un servei que permet visar i registrar els treballs professionals a través d'una aplicació d'Internet, mitjançant l'ús exclusivament del navegador.
Els serveis que ofereix son la consulta i tramitació d'expedients, i l'accés a la base de dades de cèdules de 2ª ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Per poder accedir a aquest servei cal que seguiu els següents passos:

1) Primer cal omplir la sol·licitud d'alta del servei, que us oferim a continuació, i fer-la arribar al CCI (Centre Col·legial d'Informàtica).

2) Una vegada rebuda aquesta sol·licitud, us donarem d'alta i us enviarem, per correu electrònic, les vostres dades d'accés. A partir d'aquest moment ja podreu entrar a l'Oficina Virtual i utilitzar els serveis esmentats més amunt.

NOTA: Per obtenir més detalls del funcionament del servei, podeu descarregar-vos la guia de funcionament de l'Oficina Virtual, que també trobareu a continuació.

 

Apartot accés web

 

 

L’aplicació AparTot és una eina per a aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació per tal de gestionar de manera senzilla i eficient el control de qualitat de les seves obres i la comptabilitat associada.

L’aplicació es pot utilitzar tant des d’un navegador com des d’un dispositiu mòbil Android o iOS.

picto pdf Manual d'ajuda de l'AparTot per crear i fer el seguiment d'un control de qualitat

Tarifes del programa aprovades el 2019.
Alta (fins 3r trimestre) Alta 4t. trimestre Renovació anual
Col·legiats Girona 40€ 15€ 30€
Col·legiats Conveni 50€ 20€ 35€
Altres 70€ 25€ 55€
Per donar-vos d'alta a l'AparTot cal posar-se en contacte amb el CCI Centre col·legial d’informàtica. Telèfon: 972 211 854 extensió 2 Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.