Log in

Arxiu de Notícies

Webinars gratuïts CAATEEB

El CAATEEB organitza per aquest desembre un cicle de sessions online gratuïtes de posada al dia pels arquitectes tècnics sota el nom de “Webinars dels dijous”.

Calendari 2021, mascareta i recanvi agenda

Teniu a la vostra disposició a les oficines col·legials la loteria de Nadal, el recanvi de l'agenda, el calendari de 2021 i també una mascareta homologada amb el logo dels 80 anys del Col·legi.

Us informem dels dies d'obertura, del mes de desembre, de les diferents oficines col·legials.

Ofertes de feina

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball:

- Una empresa de Riudellots de la Selva necessita un arquitecte tècnic, amb coneixements d'Autocad, per realització de projectes i fer el seguiments de les obres.

Pòlissa Musaat - novetats 2021

Aquí trobareu les novetats per l'any 2021 de la vostra pòlissa de Musaat. Teniu temps fins el 10 de desembre per comunicar canvis de cobertura.

Segell mediambiental a la construcció

Recons, és un segell voluntari, complementari al Consta, per a empreses constructores que assumeixen responsabilitats en la sostenibilitat i la gestió ambiental.

Ampliació termini i import ajudes rehahibilitació

S'amplien els terminis i el pressupost dels prèstecs d'ajuda a la rehabilitació d'edificis i també els terminis de les ajudes a les comunitats de propietaris dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.