Log in

Arxiu de Notícies

Caminada al castell de Querroig (Portbou)

El Col·legi organitza una caminada fins al castell de Querroig a Portbou pel proper 27 d'abril. La ruta permet pujar i baixar pel mateix camí (11 Km aprox. 4 hores). No hi ha complicacions tècniques.

Canvi horari oficines col.legials

El canvi en els horaris de les oficines col.legials es prorroga una setmana més, per tal de cobrir una baixa laboral.

- dijous 21 : obert Palamós, Celrà i Girona (Olot tancat)

- divendres 22 : obert Celrà i Girona

- dilluns 25: obert Lloret, Celrà i Girona (Figueres tancat)

- dima...

Llibre: de la plaça de l'Oli a la plaça del Vi

El company Narcís Sureda ha editat un llibre de la plaça de l'Oli a la plaça del Vi, en el qual ha recollit totes les seves experiències i anècdotes com aparellador a l'Ajuntament de Girona.

El presentarà el proper 26 de març a les 19h a la sala de plens de l'Ajuntament. 

Trobareu més infor...

Jornada sobre novetats d'Endesa Distribución

El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona realitzarà una jornada gratuita el proper 31 de maig sobre noves especificacions particulars i projectes tipus d'Endesa Distribución Eléctrica.

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball

- Una oferta per a un arquitecte tècnic amb coneixements d'obra d'urbanització, per a projectes i direcció d'obra de paisatgisme a la zona de Girona.

- Una oferta pe...

Premis Catalunya construcció 2019

Premis Catalunya Construcció 2019

Últimes setmanes per presentar-se al Premis Construcció que organitza el Col·legi d'Aparelladors de Barcelona en la seva16ena edició. Hi haurà sis categories (direcció d'execució material, coordinació, innovació i rehabilitació, ..) i un premi especial al treball final de carrera.

AparTot2019.Col·legi d'Aparelladors de Girona

Novetats en el nou AparTot

Us anirem informant periòdicament de les novetats o canvis que introduim en el nou AparTot i que poden ser del vostre interès.

HIT 2/19 - Març

Ha sortit la nova Hoja Informativa Técnica (HIT 2/19 Març), que publica el Gabinet Tècnic del Consejo General de la Arquitectura Técnica de España.