Log in

Nou aparell GPS Trimble R780

El nou aparell disposa d'una antena Trimble R780 i una controladora model TDC600 de Trimble (la mateixa del GPS SP60)

El nou aparell R780 és un receptor GNSS (Sistema Global de Navegació per Satèl·lit) de nova generació altament precís, construït per poder treballar en els entorns topogràfics més difícils.

La diferència més important, respecte als dos GPS que ja tenim al Cecam, és que disposa de la Tecnologia Trimble Inertial Platform (TIP) per compensar la inclinació de l'antena basada en la IMU amb immunitat magnètica. Aquesta tecnologia ens permet una major productivitat de mesures, rastrejabilitat i replanteig, degut a la compensació de la inclinació del bastó, basada en el IMU sense límit d'inclinació. Ja no fa falta aplomar el bastó per evitar errors.

Aquest aparell disposa de més canals (336) per rebre dades de totes les constel·lacions actuals (GPS, GLONASS, Galileu, Beidou, RTX). Així augmenta la capacitat de rebre informació a la vegada des dels satèl·lits i en rapidesa d'entrar en "fix". Disposa també de tecnologia Propoint, això permet entrar en "fix" amb qualsevol mena de satèl·lits. Per tant, permet ser més ràpid i no és tant vulnerable a caigudes dels sistemes satèl·lits.

Disposa de possiblitat de treballar amb realitat augmentada compatible amb models BIM i DXF.

És imprescindible fer la formació abans de llogar l'aparell.  Ja us podeu apuntar als següents cursos a través del web o clicant els següents enllaços.

- Cursets de 1h pels que ja teniu fet el curset de la SPECTRA SP60:

El dia 20 de febrer, clcla AQUÍ  o  pel dia 5 de març, clica AQUÍ

- Pels que no teniu el curset de la SPECTRA SP60, curset dels dos aparells:

El dia 28 de febrer, clica AQUÍ

- Curset de la estació robotitzada nova S5 de Trimble amb els dos GPS (Spectra SP60 i R780 DE TRIMBLE).

El dia 22 de febrer, clica AQUÍ