Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una empresa especialitzada en la direcció integral de projectes i en el disseny i redacció de projectes d’arquitectura, urbanització i urbanisme necessita un arquitecte tècnic per a desenvolupar tasques pròpies d'auxiliar de cap d'obra, control de costos, planificació i seguiment, entre d'altres. No cal experiència.

- Una empresa de revestiments de façanes ventilades, ubicada a Celrà,  necessita tècnics comercials amb coneixements en arquitectura i construcció. Es valoraran estudis tècnics i coneixement d'AutoCAD.

- Una consultoria immobiliària, especialitzada en l'assessorament i la gestió tècnica, necessita tècnics autònoms per diferents encàrrecs a Barcelona, Lleida i Girona. Els principals encàrrecs són: Visites a actius, informes previs d'adjudicació i d'estat, informes tècnics, canvi d'us, legalitzacions, entre d'altres.

- Una oferta per treballar en un despatx d'arquitectura ubicat a Sant Gregori per al desenvolupament de projectes tècnics. Indispensable coneixements de CAD i Office, Arquimedes o similar. Optatiu: CyPE i Revit.

- Una empresa especialitzada en reformes integrals i rehabilitacions necessita un arquitecte tècnic per a la realització d'amidaments i pressupostos, plànols 2D, gestió de la reforma o rehabilitació, certificacions d'obra mensual i control del compliment d'objectius de qualitat i temps d'entrega.

- Una oferta per a un tècnic del servei de GRETA.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

- Oferta pública d'ocupació de l'Agència Estatal d'Administració Tributària. (Finalització de presentació de sol·licituds 5/02/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació a l'Armentera. (Finalització de presentació de sol·licituds 11/02/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació a Banyoles. (Finalització de presentació de sol·licituds 13/02/2024 - data orientativa, no és oficial).

 31/01/2024