Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una empresa de construcció de cases modulars busca un tècnic per a fer el seguiment de les seves obres a tota la província. Caldrà que faci amidaments, control de costos, planificacions, revisió de la qualitat de l'obra i coordinació empresarial.

- Una oferta per treballar en un estudi d'arquitectura i paisatge localitzat a Girona per col·laborar puntualment en els diferents projectes del despatx: des de la generació de pressupostos i redacció de la documentació d'obra, fins a la direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut.

- Una empresa del sector de la construcció ubicada a Girona està buscant un/a cap d'obra especialitzat/da en edificació industrial. Cal experiència demostrable com a cap d'obra en projectes d'edificació industrial. Valorable coneixement en la metodologia BIM i en topografia.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

-Oferta pública d'ocupació a Figueres (Finalització de presentació de sol·licituds 05/12/2023 - data orientativa, no és oficial)

-Oferta pública d'ocupació de l'Agència de l'habitatge de Catalunya. (Finalització de presentació de sol·licituds 01/12/2023 - data orientativa, no és oficial) - Annex 5 - Places convocades: 1 Localitat: Girona

16/11/2023