Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una oferta per treballar de tècnic/a d'estudis en una oficina tècnica. Les funcions seran: Preparació d'ofertes tècniques i econòmiques, revisió de projectes, amidaments, pressupostos, entre d'altres. Cal tenir domini d'AutoCAD, TCQ i Presto.

- Una oferta per suport en una oficina tècnica d'enginyeria de Celrà, especialitzada en energies renovables. Les funcions seran: Delineació i càlcul d'estructures, modelització REVIT i certificacions d'eficiència energètica. Indispensable domini d'AutoCAD.

- Una empresa especialitzada en gestió de projectes de construcció necessita un cap de projecte, project manager, per dirigir i coordinar tots els aspectes d'un projecte de construcció, des de la planificació fins a la seva finalització. Cal experiència comprovada en gestió de projectes de construcció.

- Una empresa de Salt, especialitzada en projectes d'enginyeria industrial, necessita un especialista en projectes d'instal·lacions. Cal tenir experiència en la redacció de projectes en àmbits industrials/terciari i també residencial, enginyeria de legalització i projectes normatius en entorns terciari i industrial, entre d'altres.

- Un estudi d'arquitectura i construcció especialitzat en edificacions saludables necessita un tècnic per: col·laboració de projectes arquitectònics, confecció d'amidaments i pressupostos, control i seguiment d'obres i gestió de projectes. Indispensable domini d'AutoCAD, Office i Presto.

- Una empresa d'Esplugues de Llobregat, busca un director d'obra, per formar part d'un equip multidisciplinari professional, en contínua formació especialitzada. Cal tenir experiència, motivació i ganes d'incorporar-se a l'equip. 

També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

-Oferta pública d'ocupació a Riells i Viabrea.

-Oferta pública d'ocupació a Salt. (Finalització de presentació de sol·licituds 17/05/2023 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Viladrau. (Finalització de presentació de sol·licituds 4/06/2023 - data orientativa, no és oficial).

-Borsa de treball a Vilafant.

 

15/05/2023