Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball:

- Una oferta per treballar de cap d'obra en una empresa del sector de la construcció, dedicada especialment a enderrocs, desamiantatges, gestió i reciclatge de residus, obra civil, moviments de terres, entre d'altres.

- Una societat de taxacions, homologada pel Banc d'Espanya, necessita taxadors per treballar a Girona (capital i província-costa nord i costa sud). Cal tenir tres anys d'experiència en l'elaboració de taxacions ECO/805/2003 i manejament del programa TASA de Borsan.

- Una oferta per treballar en un despatx d'arquitectura, per col·laborar en la redacció de projectes bàsics i executius d'habitatges ubicats a la zona del Baix Empordà.

 

També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT: 

-Oferta pública d'ocupació a Ripoll.(Termini obert 20/03/2023- data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Riells i Viabrea. (Termini obert 14/04/2023 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Tossa de Mar. (Termini obert 09/04/2023 - data orientativa, si teniu algun dubte consulteu l'ens convocant).

-Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. (Termini obert 28/03/2023 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal de la Garrotxa. (Termini obert 29/03/2023 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Llançà. (Termini obert 3/04/2023 - data orientativa, no és oficial).

 

20/03/2023