Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball:

- Una empresa de taxacions necessita dos arquitectes tècnics per treballar a la província de Girona. Cal tenir equip informàtic propi i connexió ADSL.

- Una oferta per treballar en una companyia immobiliària per fer de cap de producció en una obra a Girona. Les funcions serien la supervisió i control de l'obra, el seguiment de la planificació tècnica i econòmica juntament amb el cap d'obra, gestió de materials, entre d'altres.

- Una consultoria d'enginyeria ubicada a Girona necessita un tècnic per la direcció d'obres d'urbanització, enginyeria municipal i enginyeria civil, enginyeria de l'aigua, estructures. Eventualment també suport en l'àrea de projectes i estudis.

- Una oferta per fer de coordinador de seguretat i salut a la província de Barcelona. Cal tenir el Màster en PRL (es valoraran les tres especialitats). I experiència entre 1 i 2 anys en obres de construcció residencial.

- Una empresa de disseny i construcció d'habitatges plurifamiliars necessita un tècnic per treballar a l'oficina tècnica de Massanes. Cal tenir coneixements d'Autocad, paquet Office, programes de càlcul de pressupostos, valorable experiència en Revit i metodologia BIM, entre d'altres.

També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT: 

-Oferta pública d'ocupació a Ripoll.(Termini obert 20/03/2023- data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Riells i Viabrea.

-Oferta pública d'ocupació a Tossa de Mar.

-Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. (Termini obert 28/03/2023 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal de la Garrotxa. (Termini obert 29/03/2023 - data orientativa, no és oficial).

 

 

10/03/2023