Log in

Informació de Serveis La Punxa SLU

La pòlissa RC taxadors/pèrits/informes (RCA12) cobreix taxacions, valoracions, peritatges, certificats, CEE, ITE’s, certificat d’Habitabilitat de Segona Ocupació, certificats idoneïtat, així com qualsevol altre informe que emeti el col·legiat dins l’exercici de la seva activitat professional.

Us informem, però, que la realització de tràmits i gestions que puguin derivar-se d’aquestes intervencions NO queden coberts amb aquest tipus de pòlissa.

Per tal de que quedin coberts els tràmits i gestions, cal tenir contractada la pòlissa RCA11 (pòlissa de responsabilitat civil individual que cobreix qualsevol actuació com a professional de l’Arquitectura Tècnica), i comunicar-los mitjançant un visat, un registre i/o un DAP, amb els codis, 82 - tràmits i gestions i/o 87 - tramitació subvencions

Per més informació, podeu trucar a la Rosa Alsina del departament d’assegurances del Col.legi tel. 972 211 854 ext.3, o bé enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

17/01/2023