Log in

25 anys de RD Seguretat

Jornada 25 anys RD Seguretat

 

Una trobada per fer balanç sobre l'aplicació de la normativa al llarg d'aquests anys, i els reptes de futur per assegurar les condicions de seguretat i salut a les obres. 

 

Hola Consell,

Es compleixen 25 anys de l'entrada en vigor del Reial Decret 1627/1997, de 24 d'octubre, sobre disposicions mínimes de seguretat i salut a les obres de construcció. Per aquest motiu, el Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb), en col·laboració amb el Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya (CGATE), et convida a una jornada per fer balanç dels objectius que es van establir al decret, en el seu dia, per millorar les condicions de seguretat i salut.

El Cateb vol donar un pas més, analitzant com afrontem els reptes de futur de les obres en matèria de seguretat, com ara l'impuls de la digitalització, la industrialització i automatització de processos o el treball col·laboratiu a les obres.

Per fer-ho possible, comptarem amb representants de les diferents institucions i agents del procés constructiu, que oferiran la seva visió sobre l'aplicació d'aquesta normativa en el present i futur de les obres.

Totes les ponències d'aquesta jornada es faran en castellà.

JORNADA PRESENCIAL I VIRTUAL
DIA: dimarts 13 de desembre de 2022
HORA: d'11.00 h a 18.15 h
LLOC: Sala d'actes del Cateb· Bon Pastor, 5 · Barcelona

GRATUÏTA · PLACES LIMITADES
També la podeu seguir en streaming