Log in

Llista de pèrits judicials i taxadors pericials 2023

Llista de pèrits judicials per l'any 2023 i de pèrits tercers per a taxacions pericials contradictòries.

Aquesta llista s'ha de confeccionar de nou cada any i, per tant, cal que s'hi apunti tothom que hi estigui interessat a formar-ne part l'any 2023, independentment que ja estigués inscrit/a a la llista de l'any 2022 o en anys anteriors.

En l'arxiu adjunt trobareu les instruccions i les butlletes per fer les incripcions a aquestes llistes. Cal que presenteu les butlletes i la documentació abans del dia 9 de desembre de 2022, ho podeu fer a través del mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us adjuntem les condicions per fer la inscripció a les llistes de pèrits. És molt important que us les llegiu i les compliu.

També adjuntem l'Ordre JUS/419/2009 perquè pugueu llegir les condicions relativa al pagament dels peritatges judicials a càrrec del Departament de Justícia.

picto pdf Condicions per a la inscripció a la llista de perits

picto pdf Ordre JUS/419/2009

picto pdf Butlleta pèrits judicials

picto pdf Butlleta pèrits per a taxacions judicials

Heu de tenir en compte que quan feu els peritatges, amb l'objectiu de que els imports dels peritatges quedin inclosos en els casos de condemnes en costes, informar al Jutjat des del moment de la presentació del dictamen, per això és important i necessari incorporar a la part final dels dictamens que es lliurin als òrgans judicials, el text que trobareu en clicant aquí

Enllaç directe a la Seu Judicial Electrònica

 

 

14/11/2022