Log in

Acord de col·laboració per adquirir el Plec General de Condicions Tècniques en Edificació i en Urbanització

El Consell General de l'Arquitectura Tècnica i l'Institut Valencià de l'Edificació, han acordat un preu favorable per a l'adquisició del "Plec de condicions Tècniques en Edificació" edició 2022 i del "Plec de condicions Tècniques en Urbanització" edició 2022, pel qual, els col·legiats tindran un 50% de descompte sobre el PVP ( 44 € IVA inclòs enguany).

Per poder gaudir d'aquest descompte, els interessats, feu-nos arribar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tramitar la comada abans del 6 d'octubre.

L'Institut Valencià de l'Edificació proporcionarà la direcció de correu per iniciar la sessió amb l'aplicació "on-line" pels plecs.

Els plecs només estan disponibles en castellà.

Cal destacar la incorporació de les unitats d'obra estructural, recentment regulades pel Reial decret 470/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova el Codi Estructural i el Reial decret 163/2019, de 22 de maig, pel qual s'aprova la Instrucció Tècnica per a la realització del control de producció dels formigons fabricats en central.

Per més informació sobre les novetats de l'actualització dels plecs ho trobareu el següent enllaç:

Plec General de Condicions Tècniques en Urbanització 2022.

Plec General de Condicions Tècniques en Edificació 2022.

 

 

15/09/2022