Log in

Ens transformem per a impulsar-te

Si no pots veure correctament aquest e-mail, pulsa aquí

 
head-musaat.jpg [24413 Bytes]
 

Ens transformem per a impulsar-te

La nostra marca corporativa evoluciona per a donar-te més.


El món es mou cada vegada més ràpid. Per això, a Musaat ens adaptem constantment a les necessitats dels professionals, oferint-los sempre la protecció que necessiten a cada moment.

Així, ens hem convertit en una Mútua més digital i sostenible, amb productes i serveis adaptats a la realitat diària dels nostres mutualistes i col·laboradors. Un procés de transformació el propòsit de la qual és impulsar-te davant els nous reptes i oportunitats.
Avui, et presentem la nostra nova marca corporativa: un reflex d'aquesta transformació de la qual tu també ets el protagonista. Amb ella, reforcem els nostres valors, tradició i visió de futur per a continuar creixent.

Som Musaat. I la nostra raó de ser és protegir-te per a impulsar tot el teu potencial.


Descobreix la nostra marca:

Musaat. Seguros que potencian lo mejor de ti.


Nuestros valores:


valores-3.jpg [53068 Bytes]

Más información en musaat.es

logo.jpg [7940 Bytes]
Twitter-2.jpg [4006 Bytes] Linkedin-2.jpg [3772 Bytes] facebook-2.jpg [3741 Bytes] youtube-2.jpg [3806 Bytes]
 

 

 

Los datos personales facilitados serán objeto de tratamiento por MUSAAT, Mutua de Seguros a Prima Fija, responsable de tratamiento, con la finalidad del envío de comunicaciones e información por correo-e, que los conservará mientras no se solicite la supresión por parte del interesado y durante el tiempo necesario para cumplir dicha finalidad. Dichos datos sólo serán cedidos en aquellos casos en que sea necesario para la prestación de servicios. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación y portabilidad de los mismos enviando una solicitud por escrito a MUSAAT, Mutua de Seguros a Prima Fija, c/ Jazmín 66, 28033-Madrid, o bien por correo-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntando una fotocopia de su DNI.