Log in

- Next Generation EU - Oberta la convocatòria per la sol·licitud del Programa 3

El 23 de maig marca l'inici per sol·licitar les ajudes del Programa 3: actuacions de rehabilitació d'edificis, dels fons europeus Next Generation EU i es podran presentar les sol·licituds fins al 31 de desembre de 2022.

L'obertura de la plataforma de tramitació del Gencat, representa una gran oportunitat per la rehabilitació del parc d'edificis del nostre territori i una millora en l'àmbit de l'eficiència energètica. 

Actualment, ja es pot tramitar la declaració responsable dels requisits del Programa 3: actuacions de rehabilitació d'edificis. Que correspon al tràmit anomenat Pas 1, aquest primer document s'ha de realitzar amb anterioritat a la sol·licitud de l'ajut i de l'informe d'idoneïtat administrativa i tècnica (pas 2 i 3 del portal del Gencat).

Imatge OTR 1

Recordeu que per tramitar l'informe d'idoneïtat tècnica, s'haurà d'estar registrat a la pàgina web de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació OTR.cat.

La plataforma de tramitació de l'informe d'idoneïtat tècnica, que s'ha creat des de l'OTR, estarà disponible a finals d'aquest més.

Les sol·licitud de les ajudes del Programa 4: Ajuts a les actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges, es podran fer a partir del 07 de juny del 2022 i pel Programa 5: Ajuts a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació, s'iniciaren a partir del 20 de juny del 2022. Tots tres programes es podran tramitar fins al 31 de desembre del 2022.

Per més informació consulteu la pàgina web OTR.cat.

 

23/05/2022