Log in

Next Generation EU - Una oportunitat única i temporal -

Veure aquest correu en el navegador

NG una oportunitat

 La recent publicació de la convocatòria d’ajuts Next Generation és una gran notícia per a propietaris i comunitats de veïns, que ara tenen una oportunitat d’or per rehabilitar els seus edificis en condicions econòmiques excepcionals.
 
Malauradament, la gran majoria no ho saben...
 
No saben què és una rehabilitació energètica ni els beneficis que comporta. I que ara, amb els ajuts europeus, poden fer-la en condicions que mai abans havien tingut i que segurament no es repetiran.
 
Per això els col·legis catalans de l’arquitectura tècnica ens hem unit en la creació de l’Oficina Tècnica de Rehabilitaciódes de la qual proporcionem informació, eines i consells per aprofitar aquesta oportunitat, tant a la nostra professió com a la ciutadania.
 
Què pots fer tu per ajudar?
 
Hi pots fer molt. Encara que no et dediquis a la rehabilitació, segurament ets membre d’una comunitat de veïns, o coneixes persones que poden ser beneficiàries d’aquests ajuts. Aprofita els teus coneixements tècnics per explicar que aquesta és una ocasió que no s’ha de deixar passar. I recomana els teus companys i companyes de professió per ajudar-los.
 
No pateixis si no coneixes els detalls dels ajuts, pots adreçar qualsevol pregunta a la nova web otr.cat, on responem a qualsevol consulta i on es pot sol·licitar l’ajut de companys i companyes inscrits a la borsa de tècnics rehabilitadors.
 
Aquesta és una ocasió immillorable per fer saber a la gent que t’envolta quina mena de feina fem els arquitectes tècnics i com aquesta tasca és útil a la ciutadania.
 
Obre la conversa amb el teu veïnat i fes-los saber que aquesta oportunitat és excepcional i temporal. I que els arquitectes tècnics i les arquitectes tècniques som aquí per ajudar-los.
 
 

 consell

18/05/2022