Log in

Diari de Girona - Entrevista sobre els ajuts Nex Generation EU -

En el suplement d'habitatge del Diari de Girona, de l'11 de maig, han publicat una entrevista al Col·legi sobre les ajudes Next Generation EU.

En aquest reportatge es plantegen qüestions que té la ciutadania sobre les ajudes dels fons europeus en el marc de la rehabilitació dels edificis residencials. Des del Col·legi hem volgut, conjuntament amb l'Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR), donar resposta a preguntes com: Què són els ajuts Next Generation EU?, què necessito per sol·licitar l'ajuda?, o com podem ajudar els aparelladors/arquitectes tècnics als propietaris i comunitats de veïns?, entre altres qüestions.

Un dels punts més rellevant de l'entrevista, és la importància de la figura de l'aparellador / arquitecte tècnic, com a tècnic de capçalera. El nostre paper serà imprescindible per la tramitació i la gestió dels ajuts Next Generation EU. Així com el suport i els recursos que disposem des de l'OTR.

Bones mans

L'objectiu de l'entrevista, entre altres, és que la població conegui els ajuts Next Generation EU, i que vegin l'oportunitat de rehabilitar energèticament els seus habitatges antics, per poder gaudir, dins d'ells, de més confort i qualitat de vida, de l'estalvi que suposarà en les seves factures energètiques i del granet de sorra que posaran per prevenir el canvi climàtic.

L'entrevista està disponible digitalment a diaridegirona.cat

Recordeu que podeu consultar la nostra pàgina web aparellador.cat o el web OTR.cat, on trobareu molta informació disponible.

 

12/05/2022