Log in

Manifestació virtual "Crit per les dones afganeses"

La Intercol.legial de Col.legis Professionals de Catalunya convida a participar en aquesta iniciativa anomenada ”Crit per les dones afganeses” per aixecar la veu i denunciar la situació inhumana que estan patint elles i les seves famílies. Es tracta d’una manifestació virtual organitzada per les dones catalanes per la igualtat a l’Afganistan. Aquesta iniciativa, a la qual s’han afegit dones de tots els àmbits de Catalunya, pretén ser un clam multitudinari per denunciar el règim destructor que atenta contra els drets humans dels afganesos i afganeses. La “Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya” és una de les tres promotores de l’acció conjuntament amb FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) i dones COEINF.

Es tracta de participar en una manifestació molt especial en què els manifestants formarem part d’una estructura virtual molt novadora. Pretenem omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona, en el seu format virtual, amb manifestants de tot el món.

L’acte central serà el 27 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES. La inscripció es va obrir via web el dia 15 de novembre de 2021. Cada inscripció donarà presència anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual.

En el cas de no poder connectar-vos a la web el 27 de novembre podreu veure l’acte posteriorment per streaming.

Tothom que ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. Es prega que les aportacions siguin a partir de 5 €. Els donatius es recaptaran durant el període d’inscripció, durant la manifestació i fins al tancament de la web. La web estarà operativa des del 15 de novembre de 2021 fins al 24 de desembre.

La recaptació dels donatius s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna als que ja han fugit i ajudar-los a refer les seves vides.

Podreu trobar tota la informació així com el programa de l’Acte central del 27 de novembre en aquesta pàgina web: https://critvirtual.com, on pots fer la inscripció.

24/11/2021