Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball:

- Una empresa constructora d'obres públiques i edificació necessita un tècnic titulat per a realitzar tasques d'ajudant de cap d'obra, i complementar amb amidaments, pressupostos, control econòmic, gestió de compres, planificació, entre d'altres.

- Una oferta per a un tècnic/a d'ofertes i licitacions per a treballar en unes oficines de Sant Cugat. Demanen tres anys d'experiència i alt nivell d'anglès.

- Una oferta per a un coordinador/a de seguretat i salut per visitar obres del sector elèctric a la província de Girona. Es realitzaran, tant coordinacions, com inspeccions de seguretat, qualitat i medi ambient.

- Una consultoria d'enginyeria necessita un Arquitecte Tècnic amb el títol de tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals per a obres a Girona. Es valorarà tenir experiència en coordinacions de seguretat i salut d'obres.

- Una empresa de piscines de Blanes necessita un arquitecte tècnic per a la direcció de projectes. Es demana experiència i nivell avançat en Autocad, i tenir coneixements d'anglès.

- Una empresa de serralleria de Salt necessita un tècnic per a realitzar pressupostos, plànols, entre d'altres. Es valorarà tenir coneixements de serralleria i estructures, i tenir experiència en el sector del metall.