Log in

Nova tipologia de feina en el cercador de tècnic de la web

L'Ajuntament de Girona està desenvolupant el projecte Edificat, aprovat i cofinançat pel FEDER en el marc del Programa Interreg POCTEFA 2014-2020 i reuneix 4 socis de l’espai transfronterer: l’Ajuntament de Girona, Perpignan Métropole Méditerranée (àrea urbana de Perpinyà), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i el Pol de competitivitat Derbi.

L’objectiu principal del projecte EDIFICAT és fomentar la transició verda, gràcies a dos eixos:

1. Sensibilitzar a la població del gran repte que suposa la renovació dels habitatges per fer-los més eficients en termes energètics.

2. Establir un context territorial favorable a la reorientació del sector de la construcció per augmentar-ne la qualitat i la sostenibilitat.

Dins d'aquest marc, ens han demanat la possibilitat de crear una tipologia de feina específica en el nostre cercador de tècnic a través de la web per tal que els usuaris puguin contactar i contractar un/a aparellador/a.

Des del web de l'Ajuntament de Girona es farà un enllaç directe.

Les feines que puguin venir a través d'aquest programa estan relacionades amb la sostenibilitat i eficiència energètica ( obra de rehabilitació, assessorament i diagnòstic tèrmic, certificats d’eficiència energètica i tràmit de subvencions ,que engloba l'àmbit de la rehabilitació energètica dels edificis) i els possibles projectes i direccions que se'n puguin derivar.

Per això, hem creat una nova tipologia que anomenem EDIFICAT-AJUNTAMENT DE GIRONA -REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D'EDIFICIS i en el PDF adjunt podreu trobar les instruccions necessàries si esteu interessats en donar-vos d'alta.

picto pdf Guia per afegir una nova tipologia de feina al cercador de tècnic

09/06/2021