Log in

101 candidatures als Premis Catalunya Construcció 2021

El veredicte de la XVIII edició es donarà a conèixer a la tardor. Un total de 101 candidatures competiran en la XVIII edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el CAATEEB amb la col·laboració del Consell de Col·legis d’Arquitectes Tècnics de Catalunya i d’Arquinfad. Els organitzadors destaquen el gran nombre d’obres presentades, especialment quan es tracta de recollir treballs fets en un període que s’ha vist afectat de ple per l’aturada econòmica provocada per la Covid. Pel president del jurat, Celestí Ventura, aquest fet “és un indicador del dinamisme del sector de l’edificació al nostre país”.

L’apartat amb més opcions serà el d’innovació en la construcció amb 27 candidatures. A la categoria de direcció d’execució d’obres s’hi han presentat 26 treballs, i 25 en la categoria de rehabilitació, de les quals 15 són considerades com a rehabilitació funcional i 10 com a intervenció en el patrimoni.

Les menys nombroses seran les categories de coordinació de seguretat i salut, amb 9 candidatures i 7 pel que fa a la direcció integrada de projecte. En aquesta edició també s’atorgarà un premi al millor treball final de grau per als alumnes de les escoles d’arquitectura tècnica. En aquesta categoria optaran 7 treballs provinents de diferents escoles d’arreu del país. També s’atorgarà, un any més, el Premi Especial a la Trajectòria Professional.

En trobareu més informació en l'enllaç següent: https://www.apabcn.cat/ca_es/serveicolegiat/actesiactivitats/premis/Pagines/candidatures-presentades-2021.aspx 

07/06/2021