Log in

Les consultes tècniques a l'abast

Amb la voluntat que es creïn sinergies de col·laboració entre companys del col·lectiu, i que les consultes que ens dirigiu individualment al Col·legi, puguin quedar a l'abast de tots els col·legiats, la Junta de Govern vol impulsar el nou fòrum de la web.

L'ampli ventall de feines de la nostra professió genera moltes consultes i, de vegades, el servei de gabinet tècnic no pot arribar a donar-vos contesta puntualment. Per això hem cregut oportú eixamplar el servei a través del fòrum del web on podrem fer consultes o cercar si la nostra consulta ja té resposta i, a la vegada, participar-hi donant resposta a aquelles preguntes/consultes que coneixem.

S'ha reestructurat mantenint algunes categories ja existents, i se n'han creat altres de noves. Hem posat en marxa les següents:
Seguim amb el fòrum de Seguretat i Salut
Normativa
Habitabilitat
Taxacions / Valoracions / Peritatges
Urbanisme
Direcció d'execució / Control de qualitat.

Sempre que ho vulgueu podeu encetar un tema de consulta o debat en qualsevol d'aquestes categories i des del Col·legi hi donarem resposta en un termini de 24 hores.
Com que la voluntat d'aquest nou Fòrum és que sigui també un espai de debat i col·laboració, us agrairem que també genereu respostes dels temes que coneixeu.

A mesura que les tinguem preparades, us anirem comunicant la posada en marxa de noves categories.

Enllaç al Fòrum web

18/05/2021