Log in

Nou cercador de cèdules d'habitabilitat

Us informem que a la pàgina web de l’Agència de l'Habitatge de Catalunya s'ha habilitat un cercador on es pot consultar la situació en que es troba la cèdula d’habitabilitat d’un habitatge en concret, els metres quadrats útils que té l’habitatge, així com accedir al tràmit per sol·licitar còpies de cèdules d’habitabilitat. http://agenciahabitatge.gencat.cat/cercadorcedula

Aquest nou cercador afavorirà la tasca que realitzen els professionals, atès que es podrà consultar en qualsevol moment si un habitatge té la cèdula vigent o caducada i els tràmits a seguir en conseqüència.

Aquesta eina, accessible tant a profesionals com a particulars, permet fer la consulta mitjançant el número de cèdula o la referència cadastral de l’habitatge. En cas de no disposar de cap d’aquestes dades, el mateix cercador us redirigirà cap a la seu electrònica del cadastre on es podreu consultar la referència cadastral per adreça.

Així mateix, també us informem que s'ha agilitzat el tràmit de còpies de cèdules d’habitabilitat que ja es poden sol·licitar de manera telemàtica a través del portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya.

29/03/2021