Log in

Actualització del programa AparTot

Seguint amb l’objectiu marcat per la Junta de Govern de proveir eines necessàries per a les tasques professionals, en aquest cas la millora continua del programa AparTot, hem actualitzat la versió web (que ja podeu utilitzar des de qualsevol navegador), i també teniu disponibles (per descarregar) les noves versions de l’App per a dispositius mòbils; tant per a Android com per a iOS.

En aquesta actualització s’hi ha afegit un conjunt important de millores, a més d’aplicar correccions als problemes que s’han anat detectant. Les novetats més destacades són les següents:

Millores generals:

-       En seleccionar els agents dels treballs, i en seleccionar els clients i els proveïdors a comptabilitat, s’ha afegit l’opció de filtrar-los per tipus d’agent, per facilitar la seva localització.

-       Nova opció per eliminar els usuaris addicionals, que tenen accés al programa, dins la fitxa de l’usuari principal.

-       Nova opció per eliminar els usuaris addicionals assignats a una empresa, que tenen accés a la comptabilitat de l’empresa, dins la fitxa d’empresa.

Millores del control de qualitat:

-       En afegir annexos als treballs permet adjuntar també imatges (a més de documents PDF).

-       En afegir imatges als resultats de les comprovacions permet també adjuntar documents PDF.

-       Nova opció per incloure una imatge a la portada del document general del control de qualitat.

-       S’han incorporat noves ajudes en el programa i un nou manual per a la creació i seguiment d’un control de qualitat d’obra.

-       S’ha canviat la posició de la pestanya del control de recepció de materials CE, situant-la per davant del control de recepció de materials (no CE). En la impressió del document general del control de qualitat també apareixerà en aquest ordre.

Millores de la comptabilitat:

-       S’ha afegit una nova opció per crear pressupostos.

-       Es permet afegir nous tipus de despesa i d’inversió definits per l’usuari, que s’incorporaran als que ja venen predefinits.

-       En els llistats comptables que ho requereixen s’hi ha afegit un resum d’IVA.

-       Es poden generar factures electròniques sense signar digitalment, per poder-les signar posteriorment i no haver d’incorporar el certificat digital en el sistema.

-       Les factures, tant d’ingressos com de despeses, es poden vincular (opcionalment) a un treball.

-       A la fitxa d’empreses s’hi ha afegit un camp nou per poder-hi introduir el SWIFT (BIC) del compte bancari.

Per altra banda, també heu de tenir en compte que, en entrar per primera vegada a la nova versió, abans de començar a treballar-hi, us demanarà que accepteu les condicions d’ús del programa.

Per conèixer amb més detall el funcionament d’algunes d’aquestes millores, podeu consultar les següents instruccions.

15/02/2021