Log in

Marcatge CE a l’AparTot

Acabem d’actualitzar la base de dades de l’AparTot. Ara hi trobareu tots els materials de construcció que tenen marcatge CE obligatori. El programa us ajuda a saber per cada procés constructiu i en funció de la data de la vostra obra (data de sol·licitud de llicència d’obres), quins materials que incorporeu a l’obra han de tenir obligatòriament el Marcatge CE vigent.

Aquesta eina us ajuda a fer una bona planificació del control de qualitat a les obres, i posterior seguiment.

Actualment hi ha un gran nombre de materials que han de tenir obligatòriament el Marcatge CE per poder-los incorporar a les obres, i el sistema d’avaluació i documentació necessària per poder acreditar el marcatge varia en molts casos en funció de l’ús que es faci del material a l’obra. L’AparTot és una bona guia per no deixar-nos cap partida i que a demés ens facilita saber quins documents hem de demanar en cada cas.

Enllaç a la informació del programa.

Per donar-vos d'alta a l'AparTot cal posar-se en contacte amb el CCI Centre col·legial d’informàtica, correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Per consultes sobre el programa us podeu posar en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
16/04/2020