Log in

Revista La Punxa

Des del passat 5 de setembre, està disponible a la pàgina web del Col·legi, a l’apartat “El Col·legi/Revista La Punxa” la possibilitat de consultar en format digital el total dels números publicats de la revista La Punxa. Des del primer número publicat el mes de març de l’any 1988 fins a l'última revista, la número 56, editada el passat mes de maig de 2019, i successivament els nous números que es vagin publicant.

Amb aquesta acció de digitalització, el Col·legi ha volgut preservar el fons documental que ha representat al llarg dels anys la publicació de la revista La Punxa, així com facilitar l’accés al total de números publicats, per poder consultar el seu contingut, sempre de gran interès tècnic i cultural.


També amb la finalitat d’augmentar la visibilitat i facilitar la consulta del contingut dels números publicats de la revista, el passat 14 de juny del 2018, el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Girona va signar amb la Diputació de Girona, un conveni regulador. Aquest conveni té per objecte marcar el procediment d’inclusió de les col·leccions digitals al repositori cooperatiu de la Diputació de Girona, “Regira”, per facilitar la consulta i/o descàrrega del seu contingut a text complet. Amb el compromís per part de la Diputació, a fer accessible els fons digitalitzat des de la seva biblioteca digital i crear un accés per a la web de la biblioteca local. Pel que es podrà consultar el total dels números de la revista La Punxa, des de qualsevol biblioteca pública o bé a través de la pàgina web de la Diputació en aquest enllaç http://www.bibgirona.cat/regira/municipis/girona/colleccions/la-punxa. Pròximament també es podrà consultar el conjunt d’exemplars de la revista la Punxa al repositori cooperatiu de RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

Us animem a fer-hi una ullada!