Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball

- Una oferta per a un arquitecte tècnic amb coneixements d'obra d'urbanització, per a projectes i direcció d'obra de paisatgisme a la zona de Girona.

- Una oferta per a treballar en una empresa en l'elaboració de pressupostos, comandes de materials a proveïdors, gestions vinculades amb l'obertura de centres de treball i elaboració de plànols.

- Una empresa constructora especialitzada en rehabilitació i arquitectura tradicional busca un/a cap d'obra amb experiència amb constructora. Domini programa Autocad, TCQ i Presto.

- Una oferta per a portar el control de diferents obres i el tracte amb industrials i operaris a peu d'obra, així com de la coordinació temporal i econòmica de la mateixa.

- Una reconeguda empresa, especialitzada en instal·lacions d'obra nova i reformes integrals, necessita un cap d'obra per a treballar a Girona ciutat.

- Una oferta de taxador extern per fer valoracions a la província de Girona. Demanen experiència prèvia en el sector i coneixements del programa TASA (BORSAN).