Log in

Premis Catalunya Construcció 2019

El Col·legi d'Aparelladors de Barcelona convoca la 16ena edició dels Premis Catalunya Construcció, que tenen com a objectiu fer un reconeixement públic de les principals funcions professionals relacionades amb el procés d’execució de les obres. En aquesta edició també es concedirà un premi al millor treball final de carrera, adreçat als que tot just finalitzen els estudis d’arquitectura tècnica en qualsevol de les escoles de Catalunya.

Els premis distingeixen sis categories i un premi especial.

El termini per presentar les candidatures finalitza al proper 5 d'abril de 2019.

Tota la informació sobre les bases i els requisits tècnics de presentació de candidatures es troben a disposició dels professionals interessats a www.apabcn.cat/premis.
També us podeu dirigir a la secretaria dels premis al telèfon 93 393 37 10 o a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..La presentació de candidatures és totalment gratuïta.
Les candidatures es poden fer arribar per correu electrònic  a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé personalment en qualsevol de les oficines del CAATEEB.

Us adjuntem les bases del concurs i el full d'inscripció

picto pdf Bases del concurs

picto pdf Full d'inscripció