Log in

El Gabinet Tècnic arranca de nou

 

La Junta va acordar tornar a posar en marxa el Gabinet Tècnic i contractar una col·legiada a mitja jornada, la Nuri Puig i Montserrat, per ser la nova cap de Gabinet Tècnic. Es va incorporar a la plantilla el dia 3 de gener.

Aquest departament va quedar sense servei durant els últims anys i això va afectar, sobretot, a l’actualització dels continguts al web sobre normativa, legislació, fitxes tècniques, ...
Per tant, les seves tasques, entre d’altres, seran:
- Ajudar a la cap de visats i substituir-la quan ella no hi sigui.
- Revisar la documentació tècnica penjada al web i actualitzar la no vigent, en aquests moments ja hi està treballant i ha fet les actualitzacions de la normativa de CTE, doncs la última actualització era de l’any 2008. Continuarem penjant fitxes de justificació, ara ja n’hi ha una que us pot servir d’index de compliment del CTE.
- Actualitzar el llistat de normativa. Tenim penjada a banda del Plecinstant un llistat de normativa elaborada pel Col·legi i la última actualització és del 2014. Com que és un llistat resumit i no tant complex com el Plecinstant, segurament us serà més útil. Però recordeu que no s’ha de penjar tot el llistat tal qual, sinó que cal repassar-ho i posar només la normativa que sigui necessària complir segons el projecte que estiguem realitzant.
- Fer una guia de contingut dels projectes. Basant-nos en l’antic llibre vermell publicat pel Col·legi i amb el que demanem de contingut mínim per visar farà una guia per poder tenir de base per realitzar els projectes.
- Crear fitxes noves de materials per incloure en l’AparTot.
- Crear plecs de condicions, per tipus de projectes. Intentarà fer un plec de condicions per obres, un per enderroc, ...


Podeu enviar-li qualsevol consulta referida a les seves tasques al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon de Celrà 972 49 30 37. També agrairem que li feu arribar les vostres propostes sobre documents o informació que creieu necessari actualizar o donar d'alta.