Log in

Acreditació Consta

L’acreditació Consta és un registre d’empreses del sector de la construcció, que tenen en comú la voluntat de ser reconegudes al mercat per fer bé la seva feina i assumir les seves responsabilitats en matèria tècnica, civil, fiscal i laboral. Consta pertany a la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya. Els integrants de la Fundació i promotors d’aquesta iniciativa sense ànim de lucre són el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques i la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya.

El segell Consta està gestionat per un òrgan de certificació externa, APPLUS, responsable d’acreditar i validar a totes les empreses que desitgin tenir-lo. Compta a més a més, amb el suport de la Secretaria d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Consta té per objectiu donar visibilitat a aquelles empreses i autònoms que fan una aposta clara per valors com la formació del personal, qualitat, atenció al client, transparència, responsabilitat, la prevenció de riscos o l’atenció diligent de tot tipus de queixes o reclamacions realitzades pels clients.

Podeu accedir a més informació en el següent enllaç:

Acreditació Consta