Log in
 
 

Formació

El periode d'inscripcións és del 13 Abr 2022 10:00 al 08 Jun 2022 09:00
2022/11 - INSPECCIONS ITE. Casos Pràctics - Details
Afegir al calendari 2022-06-08 16:00:00 2022-06-15 20:00:00 Europe/Madrid 2022/11 - INSPECCIONS ITE. Casos pràctics Presentació: Aquest curs és una continuació del curs "Inspeccions ITE ONLINE false YYYY/MM/DD
Categoria Cursos temàtics
Lloc: Plataforma webinar: Zoom, ONLINE
Data: 08 Jun 2022 -  15 Jun 2022
Horari: 16:00 -  20:00
 
Descripció del curs:
Presentació: Aquest curs és una continuació del curs "Inspeccions ITE. Diagnosi i terapèutica d'edificis existents". Així doncs, en aquest curs principalment es treballaran casos pràctics i no s'explicaran conceptes ja desenvolupats a l'anterior curs, que es donen per sabuts (tot el relacionat amb el Decret 67/2015 sobre la ITE, l'informe ITE, el programa de rehabilitació, el llibre de l'edifici, honoraris i criteris generals de diagnosi i terapèutica, diagnosi i terapèutica d'estructures de fusta, diagnosi i terapèutica de parets de tàpia, introducció a anàlisi de casos reals de diagnosi i terapèutica, etc.).
En aquest curs es preveu fer especial incidència en la part pràctica de qualificar deficiències constructives, seguint els criteris del Decret 67/2015 sobre la ITE, a través de mostrar gran quantitat d'imatges d'elements constructius i analitzar casos reals. També es tractarà la part de diagnosi i terapèutica d'estructures de formigó armat.
Objectius:

• Adquirir coneixements per intervenir en la diagnosi i el tractament terapèutic d'estructures de formigó armat.
• Assolir coneixements de tipus pràctic per intervenir en diagnosi i terapèutica d'edificis existents, especialment orientat en el marc de la ITE. Especial incidència en fer pràctiques de qualificació de deficiències.
• Adquirir coneixements per intervenir en casos d'urgència.

Programa del curs:
  1. Diagnosi i terapèutica d’estructures de formigó armat. Aplicació a la ITE.
  2. Introducció a altres tipus de deficiències (a parets de maçoneria, a parets de fàbrica ceràmica, a cobertes, a façanes, a murs de contenció, humitats, etc.).
  3. Anàlisis de casos reals d'inspecció, diagnosi i terapèutica d'edificis existents. Aplicació a la ITE. Entre el casos reals a analitzar, on es preveu mostrar gran quantitat d'imatge, estan els següents: carbonatació de formigó i corrosió d’armadures, degradacions d’estructures de ciment aluminós, humitats, atacs biòtics a estructures de fusta, lesions a parets de tàpia, degradacions a façanes, degradacions a cobertes, degradacions a parets de fàbrica ceràmica, lesions a estructures metàl·liques, variades casuístiques d’esquerdes i quadres de fractura, degradacions a parets de maçoneria, lesions a arcs i voltes, lesions a murs de contenció, lesions a fonaments, afectació pel foc, intervencions d’urgència.
Adreçat a: Arquitectes tècnics/ques o arquitectes
Forma d'avaluació: Assistència al 80 % de les classes
Durada: 8 h.
Professor:

Félix Ruiz, Arquitecte tècnic col·legiat. Doctor Enginyer Civil. Enginyer d'Obres Públiques. Director del Campus Universitari de la Mediterrània, Perit Judicial i tècnic de l'Administració Local. Col·laborador de l'Institut d'Estadística i Matemàtica Aplicada a l'Edificació (de la UPC).

Dates:

8 i 15 de juny de 2022

Horari: De 16 h a 20 h
Limitat a: 20 assistents
Inscripció mínima: 5 assistents
Preu de matrícula: 20 € (inclòs en el preu del curs)
Preu del curs: Preu per col·legiats/des amb beca:   20 €

Preu per col·legiats/des:                   80 €

Preu per altres col·legiats/des:         88 €

Preu per no col·legiats/des:            100 €