Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2023/14 - ESTINTOLAMENTS. CASOS PRÀCTICS Hora inici: 19 Oct 2023 16:00
Hora fi: 09 Nov 2023 19:00

Dies: 19 i 26 d'octubre i 9 de novembre

L'objectiu del curs és adquirir els coneixements dels diferents tipus d'estintolaments i del seu càlcul per a dimensionar i dissenyar-los.

Aquest curs està becat i els col·legiats pagareu 20 €

Llegir més
  Sessions Informatives
2023/36 - TROBADES A COMARQUES, la Garrotxa i el Ripollès Data: 09 Nov 2023
Hora inici: 18:30
Hora fi: 20:30

Dia 9 de novembre de 2023 Hora: de 18:30h h a 20:30 h Lloc: Oficina col·legial d'Olot.

Aquest any tornarem a fer les trobades a comarques de forma presencial, on la Junta de Govern informarà personalment als col·legiats i col·legiades, a través d'aquestes xerrades, de les últimes novetats en l'àmbit col·legial.

Per assistir a aquestes reunions, cal confirmar l’assistència al correu assegurances@aparellador.cat; oficinescomarques@aparellador.cat o telefonant 972211854 (Rosa).

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1684- BIOCONSTRUCCIÓN: ARQUITECTURA Y SALUD. III EDICIÓN. (E-LEARNING) Hora inici: 09 Nov 2023 00:00
Hora fi: 11 Des 2023 00:00

Este curso de introducción a la bioconstrucción ofrece un marco dereferencia técnico y operativo para el desarrollo de proyectos y obras que pongan en el centro la salud de las personas y el medio ambiente.

Para ello, se aportan conocimientos y criterios sobre calidad del ambiente interior, materiales, sistemas constructivos, instalaciones, diseño, etc. y recursos prácticos para asentar las bases de un nuevo enfoque profesional y personal.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 02/10/2023 y fecha de fin 11/12/2023, y fecha límite de inscripción 09/11/2023.

Llegir més