Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Altres cursos
Segona edició CURS - Estándares para la Dirección de la Ejecución de las Obras. "e-Learning" Hora inici: 15 Mai 2023 00:00
Hora fi: 16 Jun 2023 00:00

Segona edició del curs en línia sobre la guia que va elaborar el CGATE titulada Estándares para la Dirección de la Ejecución de las Obras. Ja us hi podeu apuntar.

Curs "e-Learning" amb data d'inici 30/09/2022 i data de fi 16/06/2023, data límit d'inscripció 15/05/2023.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1485- BIOCONSTRUCCIÓN: ARQUITECTURA Y SALUD. II EDICIÓN. (E-LEARNING) Hora inici: 15 Mai 2023 00:00
Hora fi: 30 Jun 2023 00:00

La arquitectura de las últimas décadas ha pasado por alto, cuando no negado, nuestras raíces biológicas, olvidando nuestra conexión con el entorno natural en el que hemos evolucionado como especie.

Nuestra salud, resultado del estado de este delicado equilibrio, es influenciada por nuestro entorno, constituido hoy, básicamente, por espacios construidos.

La bioconstrucción o biología del hábitat supone un acercamiento de la arquitectura a la naturaleza, poniendo el acento en la salud de las personas y sentando las bases de un conocimiento fundamental para profesionales de la arquitectura y la construcción.

A partir del estudio de los impactos que genera el sector de la construcción, el curso propone un recorrido a través de la calidad del ambiente interior, los materiales y sistemas constructivos biocompatibles, los riesgos físicos, químicos y biológicos que determinan la biohabitabilidad, la gestión integral de la energía y el agua para finalizar con la incorporación de todos estos elementos en el diseño final.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 24/04/2023 y fecha de fin 30/06/2023, y fecha límite de inscripción 15/05/2023.

Llegir més
  RBC INGENIEROS (formació online)
CURSO ONLINE DE PROTECCIÓN CONTRA INCENDIOS: EDIFICIOS RESIDENCIALES Y EDIFICIOS INDUSTRIALES. Hora inici: 15 Mai 2023 00:00
Hora fi: 11 Jun 2023 00:00

El curso online de instalaciones de protección contra incendios: Edificios residenciales y edificios industriales, de 4 semanas de duración, y de carácter eminentemente práctico, tiene como objetivo la formación de una base sólida de conocimiento del marco legal y los sistemas de protección pasiva y activa contra incendios, siempre desde el punto de vista de las necesidades del técnico redactor del proyecto.

Llegir més