Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2022/15 - POSTGRAU D'URBANISME I TERRITORI Hora inici: 28 Set 2022 16:00
Hora fi: 12 Abr 2023 19:00

Dies: Del dia 28 de setembre de 2022 al dia 28 d'abril de 2023. Últim dia de classe 12 d'abril de 2023

CURS per VIDEOCONFERÈNCIA

El Col·legi juntament amb la Fundació de la UdG promou una nova edició del curs del postgrau en Urbanisme i Territori, i seguint la política de la Junta, perquè tots els col·legiats puguin accedir a la formació, el Col·legi becarà de forma important a tots els col·legiats de Girona.

Llegir més
2023/04 - PISCINES Hora inici: 15 Mar 2023 15:30
Hora fi: 29 Mar 2023 18:00

Dies: 15,22 i 29 de març de 2023

Una de les feines habituals és la construcció de piscines particulars o de comunitats de propietaris, i per això els nostres clients ens demanen assessorament i que els redactem el projecte per sol·licitar la corresponent llicència municipal.

Cal, doncs, que coneguem el procés constructiu de la piscina, perquè en cas contrari deixem en mans de l’empresa de piscines decisions que caldria que prenguéssim nosaltres mateixos o que, si més no, hem de poder contrastar per fer un correcte assessorament al nostre client.

Aquest curs està becat i els col·legiats pagareu 10 €

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1526- CONSIDERACIONES BÁSICAS EN LA REHABILITACIÓN ENERGÉTICA. APLICACIÓN PRÁCTICA EN EDIFICACIÓN RESIDENCIAL EXISTENTE UTILIZANDO EL PROGRAMA CE3X Hora inici: 22 Mar 2023 16:00
Hora fi: 31 Mar 2023 20:00

Tras una primera sesión de puesta al día del marco técnico-legislativo y de presentación de los conjuntos de variables más determinantes en el comportamiento energético de las edificaciones (envolvente, puentes térmicos, instalaciones, ventilación, etc…) se realizarán otras tres sesiones con ejemplos de aplicación de distintas soluciones constructivas y de instalaciones en aras de mejorar no solo la calificación energética de las edificaciones sino también aumentar el confort de las mismas, mejorando la percepción del usuario.

Se propondrán ejemplos sobre viviendas unifamiliares aisladas o adosadas, y también ejemplos de viviendas dentro de edificaciones y edificios completos. Estos ejemplos se implementarán en diversas zonas climáticas.

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha límite de inscripción 18/03/2023.

Llegir més
1508- CURSO: PUENTES TÉRMICOS EN EDIFICACIÓN. CÁLCULO DE LOS PARÁMETROS QUE LOS CARACTERIZAN Hora inici: 22 Mar 2023 16:30
Hora fi: 30 Mar 2023 20:30

•Adquirir los conceptos teóricos y técnicos relacionados con los puentes térmicos.
•Conocer el nuevo Documento Básico de Ahorro de Energía del CTE, en su relación con los puentes térmicos.
•Conocer y saber utilizar el contenido de la norma ISO 10211:2012, “Puentes térmicos en edificación. Flujos de calor y temperaturas superficiales. Cálculos detallados”.
•Adquirir los conocimientos necesarios para realizar el modelo geométrico bidimensional de cálculo.
•Saber calcular, a partir de un detalle constructivo concreto, los parámetros que caracterizan a un puente térmico: Transmitancia térmica lineal, para evaluar la transferencia de calor a través de él, y factor de resistencia térmica superficial interior, frsi, para evaluar el riesgo de condensaciones superficiales.

.Aprender a utilizar el programa informático de uso libre, THERM, para calcular los parámetros que caracterizan a los puentes térmicos

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha límite de inscripción 13/03/2023.

Llegir més