Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2023/24 - SESSIONS de GABINET TÈCNIC - Sessió 2- Online Data: 14 Mar 2023
Hora inici: 11:30
Hora fi: 13:00

Dia: 14 de març de 2023

Hora: de 11,30 h a 13 h. Sessió per videoconferència.

Aquestes sessions informatives estan pensades per informar els companys i companyes sobre les últimes novetats tècniques.
Aquesta sessió és per videoconferència.

En aquestes sessions està previst tractar els següents temes:

1- Novetats de visat i en la normativa d’obligat compliment.
2- Next Generation Rehabilitació. OTR (Oficina Tècnica de Rehabilitació)
3- Novetats de gabinet tècnic (Fitxes justificació CTE, preguntes freqüents, ..)
4- Apartot adequat al nou Codi Estructural
5- Llibres d'incidències electrònics i Llibre de l'Edifici Existent.
6- Formació i altres noticies d’interès.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1477- CURSO E-LEARNING PLANIFICACIÓN DE COSTES DIRECTOS EN OBRAS Hora inici: 14 Mar 2023 00:00
Hora fi: 07 Abr 2023 00:00

Una planificación correcta de los costes de la obra es la cimentación de una buena gestión. Las desviaciones de coste en obra se deben fundamentalmente: -Imprevistos y sus consecuencias: No todo lo que denominamos imprevistos, realmente lo es. El 80% son costes que debiendo haber sido considerados, se han obviado en su planificación. -Dificultad para defender costes: Defender costes en obra es muy complicado cuando su planificación es incoherente con lo accionado y gestionado en dicha obra. -Ir por detrás de la obra: El peor escenario que obliga a cambiar urgencias por prioridades, empieza con una mala planificación. Es un curso orientado a cualquier perfil técnico y especialmente el del jefe de obra.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 21/02/2023 y fecha de fin 07/04/2023, y fecha límite de inscripción 14/03/2023.

Llegir més
1476- CURSO E-LEARNING UNA COORDINACIÓN DE SEGURIDAD Y SALUD VERDADERAMENTE EFICAZ Hora inici: 14 Mar 2023 00:00
Hora fi: 28 Abr 2023 00:00

La coordinación de seguridad durante la ejecución de la obra es un encargo profesional en el que un número importante de técnicos sufre por temor a no estar haciendo bien su trabajo, y por la posible responsabilidad que por ello se pudiera generar, y otros muchos directamente rechazan la posibilidad de llevarlo a cabo estos encargos, simplemente por no tener la confianza necesaria en desarrollarlos correctamente.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 14/02/2023 y fecha de fin 28/04/2023, y fecha límite de inscripción 14/03/2023.

Llegir més