Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2023/25 - Càmera Termogràfica FLIR E54 Data: 26 Gen 2023
Hora inici: 16:00
Hora fi: 18:00

Dia: 26 de gener de 2023

Aquesta sessió té per objecte explicar el funcionament de la càmera termogràfica FLIR E54 que ofereix la resolució i sensibilitat necessaris per la inspecció elèctrica/mecànica i la inspecció d'edificis.

Aplicacions:
Detecció de ponts tèrmics, manca d’aïllament o zones mal aïllades, infiltracions d’aire, condensacions, humitats, instal·lacions amagades, funcionament sistemes calefacció o climatització, manteniment preventiu instal·lacions elèctriques...

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1423- ACTUACIONES DE EMERGENCIA EN EDIFICIOS CON PATOLOGÍAS Y SITUACIONES SOBREVENIDAS Hora inici: 26 Gen 2023 10:00
Hora fi: 09 Mar 2023 20:00

Al realizar una actuación en edificio con carácter de urgencia, es necesario tener una serie de conceptos muy claros, tanto a nivel técnico como operativo, que nos ayudarán a tomar las decisiones acertadas para resolver la situación de la forma más favorable

Llegir més
1419- VALORACIÓN Y TASACIÓN INMOBILIARIA CON LA HERRAMIENTA TASAFY Hora inici: 26 Gen 2023 16:30
Hora fi: 09 febrer 2023 19:30

Curso coorganizado por el Consejo General de la Arquitectura Técnica (CGATE) y la plataforma Formación para la Arquitectura Técnica y dirigido a todos aquellos profesionales de la Arquitectura Técnica que realizan tasaciones y valoraciones tanto como profesión principal o como profesión complementaria.

Esta formación es para ti si:

* Realizas o quieres realizar tasaciones y valoraciones de inmuebles, como ocupación principal o complementaria.

* No quieres invertir en herramientas pero necesitas agilizar y reducir el tiempo de la gestión y la ejecución del informe así como la conexión automática con diferentes intervinientes del proceso, manteniendo la calidad de los trabajos.

* Quieres tener la oportunidad de conocer a otros colegiados del sector para compartir experiencias y reflexiones.

Llegir més
1480- JORNADAS JURIDICAS PROTÉGETE: CONSEJOS PARA EVITAR O REDUCIR LAS RECLAMACIONES EN TU EJERCICIO PROFESIONAL Hora inici: 26 Gen 2023 17:00
Hora fi: 23 febrer 2023 19:00

¿En qué tipo de responsabilidades puede incurrir el arquitecto técnico en el desempeño de su trabajo profesional? ¿Por qué causas o por qué conductas? ¿En qué plazos? ¿Y con qué consecuencias?

En esta jornada se darán prácticos consejos sobre cómo proceder y documentar le trabajo de un arquitecto técnico para obtener, en caso de que sea necesario, la mejor defensa posible, todo ello enmarcado en el ámbito de la seguridad y salud, los contratos y la dirección de ejecución de obra

Llegir més