Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2022/46 - JORNADA APARTOT i Codi Estructural. 2ª sessió. Data: 22 Nov 2022
Hora inici: 16:30
Hora fi: 18:30

Dia: 22 de novembre de 2022. Videoconferència.

Amb l'aplicació AparTot farem un repàs a la nostra feina com a responsables del control de qualitat a l'edificació, tenint en compte les exigències del Codi Tècnic i les novetats del Codi Estructural, per explicar-ho ens ajudarem amb un cas pràctic.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1315- JORNADA TÉCNICA: PAUTAS Y RECOMENDACIONES PARA DOCUMENTAR LA COORDINACIÓN DE SEGURIDAD Y SALUD Data: 22 Nov 2022
Hora inici: 16:00
Hora fi: 20:15

El objetivo de esta jornada es que el alumno aprenda a trasladar su labor como Coordinador de Seguridad y Salud en fase de Ejecución al soporte documental necesario tanto para cumplir con lo normativamente establecido como como para poder demostrar en todo momento que ha llevado a cabo su trabajo con rigurosidad y eficacia. La clave de todo ello está en el LIBRO DE INCIDENCIAS.

Llegir més
1300- CURSO: TWINMOTION Hora inici: 22 Nov 2022 16:30
Hora fi: 23 Nov 2022 19:30

En este curso aprenderás a producir a producir renders y vídeorenders fotorrealistas de alta calidad, partiendo de un modelo 3D creando con cualquier software 3D (SketchUp, Revit, Archicad…) Podrás darle vida a los proyectos creando, de forma extremadamente intuitiva, una realidad totalmente inmersiva de tu proyecto.

Llegir més
1347- EMPRENDIMIENTO Y CREACIÓN DE EMPRESAS. Hora inici: 22 Nov 2022 18:00
Hora fi: 24 Nov 2022 20:00

¿Quieres crear tu propia empresa o ejercer la profesión por tu cuenta? ¿Ya estás dirigiendo un negocio y te gustaría ampliar tu cartera de clientes, ofrecer servicios desde un enfoque Novedoso o mejorar la gestión de tu actividad profesional? A lo mejor has trabajado por cuenta ajena y has pensado que tu jefe podría llevar la empresa de una forma mejor. Puede ser que hayas tenido una idea de negocio increíble pero no te sientes seguro para ponerla en marcha o que ya tengas un negocio y quieras sacarle más partido. ¡Ahora es el momento!

Llegir més