Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2022/38 - TROBADES A COMARQUES, la Selva Data: 07 Nov 2022
Hora inici: 18:30
Hora fi: 20:30

Dia 7 de novembre de 2022 Hora: de 18:30 h a 20:30 h Lloc: oficina col·legial de Lloret de Mar

Aquest any tornarem a fer les trobades a comarques de forma presencial, on la Junta de Govern informarà personalment als col·legiats i col·legiades, a través d'aquestes xerrades, de les últimes novetats en l'àmbit col·legial.

Per assistir a aquestes reunions, cal confirmar l’assistència al correu assegurances@aparellador.cat; oficinescomarques@aparellador.cat o telefonant 972211854 (Rosa).

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1241- JUSTIFICACIÓN DE PROTECCIÓN FRENTE AL RUIDO PARA EVITAR PATOLOGÍAS SEGÚN CTE (OPCIÓN SIMPLIFICADA) - 3ª EDICIÓN - Hora inici: 07 Nov 2022 10:00
Hora fi: 15 Nov 2022 14:00

El objetivo principal de este curso es tratar de evitar las patologías acústicas, para ello durante el mismo se hará un recorrido por los numerosos cambios normativos de este periodo que han modificado la forma de redactar los proyectos y de ejercer la dirección de obra, partiendo de los conceptos básicos de la acústica que para muchos de nosotros son necesarios.

Llegir més
1237- INCORPÓRATE A LA TECNOLOGÍA BIM NIVEL 2 INTERMEDIO: DOCUMENTACIÓN (NOVIEMBRE 2022) Hora inici: 07 Nov 2022 17:00
Hora fi: 21 Des 2022 19:00

INTRODUCCIÓN

El curso está orientado a profesionales del campo de la edificación y urbanismo (arquitectos, aparejadores, ingenieros, delineantes, estudiantes, etc.) que quieran iniciarse en el uso de Autodesk Revit, con el propósito de poder trabajar siguiendo la metodología BIM.

Aprenda cómo crear presentaciones profesionales y de alta calidad para sus modelos BIM. Vaya un paso más allá del modelado y profundice en los secretos de la configuración de vistas.

Este curso está recomendado para personas con conocimientos básicos en el uso del programa Autodesk Revit.

Llegir més
  RBC INGENIEROS (formació online)
REALIZACIÓN DE AUDITORÍAS ENERGÉTICAS "E-learning" Hora inici: 07 Nov 2022 09:00
Hora fi: 04 Des 2022 00:00

Este curso online, de 4 semanas de duración, y de carácter eminentemente práctico, tiene como objetivo la formación de una base sólida de conocimiento del marco legal, las oportunidades de ahorro y las metodologías más eficientes para la realización de una Auditoría energética orientada a la realización de un proyecto de eficiencia y la implantación de las medidas de ahorro energético.
Se incluyen en este curso completas unidades didácticas dedicadas al análisis de las técnicas de ahorro y eficiencia energética en sistemas de iluminación, climatización, etc., así como un análisis del mercado eléctrico y ejemplos de optimización de la factura eléctrica (OFE).

Curs "e-Learning", del 7 de novembre al 4 de desembre.

Llegir més