Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1265- CURSO PLANIFICACIÓN DE COSTES DIRECTOS EN OBRAS E-LEARNING Hora inici: 04 Nov 2022 00:00
Hora fi: 02 Des 2022 00:00

Una planificación correcta de los costes de la obra es la cimentación de una buena gestión. Las desviaciones de coste en obra se deben fundamentalmente:

- Imprevistos y sus consecuencias: No todo lo que denominamos imprevistos, realmente lo es. El 80% son costes que debiendo haber sido considerados, se han obviado en su planificación.
- Dificultad para defender costes: Defender costes en obra es muy complicado cuando su planificación es incoherente con lo accionado y gestionado en dicha obra.
- Ir por detrás de la obra: El peor escenario que obliga a cambiar urgencias por prioridades, empieza con una mala planificación.

Es un curso orientado a cualquier perfil técnico y especialmente el del jefe de obra.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 17/10/2022 y fecha de fin 02/12/2022, y fecha límite de inscripción 04/11/2022.

Llegir més